Operator Stans

VACATURE

INTERESSE?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op:

'Een betrouwbare en kwaliteitsgerichte (leerling of ervaren) operator stans voor een van de modernste bedrijven op het gebied van vouwkarton'

Acket

Als operator stans ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de machines zodat iedere verpakking op de juiste manier uitgestanst  wordt. Daarnaast voer je onderhoud uit en werk je samen met collega’s om processen optimaal te laten verlopen. Een kwalitatief goed product leveren; dat is waar jij je graag voor inzet!


Functie eisen

  • MBO-3 niveau, richting techniek, bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Heb je interesse om het vak te leren? Wij bieden goede, interne opleidingsmogelijkheden!

Houd jij van een organisatie met korte lijnen, een informele sfeer en duidelijke communicatie en ben je op zoek naar een werkgever waar je je voortdurend kunt blijven ontwikkelen? Wil je werken in een schone werkomgeving en vind je het prima om dat te doen in 3 ploegen (van maandag tot en met vrijdag)? Laat dan je gegevens achter zodat we contact met je op kunnen nemen.

Over Acket


Een Oss bedrijf met zo’n 145 medewerkers dat is opgericht in 1884 en zich Hofleverancier mag noemen? Dan hebben we het over Acket drukkerij kartonnage; één van de oudste producenten voor verpakkingen van vouwkarton in Nederland. Inmiddels is de 5e generatie actief in het bedrijf; een echt familiebedrijf dus.


Een bedrijf waar de lat hoog ligt maar voor de mensen die zichzelf uit willen dagen een superinteressante werkgever met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Uitblinkers krijgen hier de kans om opgeleid te worden tot specialist. Acket zoekt mensen die net dat stapje extra willen zetten, niet opgeven als het even tegenzit en weten hoe je op een goede manier samenwerkt met collega’s.

Powered by Talentencampus Oss

Al in 2002 is het idee van de Talentencampus ontstaan. Eén vraag stond toen, en ook nu nog altijd, centraal. Hoe sluit je het talent van mensen aan op de vraag vanuit de arbeidsmarkt?

Vanaf het begin was het voor de bedenkers duidelijk dat de campus moest gaan om:

  • Het vinden en benutten van talenten voor bedrijven uit Oss en omgeving.
  • Het samenwerken van onderwijs, ondernemers en overheid.