Op zoek naar talent uit de regio, voor nu en later

Pilot ‘social recruitment’ voor bedrijven in de regio Oss

De Talentencampus werkt voor overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Samen met de Rabobank, IBN, Apostle en de provincie Noord-Brabant hebben we een pilot ‘social recruitment’ opgezet waarbij we ruim 20 bedrijven helpen bij het vinden van medewerkers. Daarnaast ondersteunen we hen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en vindbaarheid zodat de jongeren van nu weten bij welke bedrijven in de regio Oss zij in de toekomst een stage kunnen lopen en/of een baan kunnen vinden.

Op vrijdag 26 januari vond de kick-off van de pilot. Een goed moment voor de deelnemers om elkaar te ontmoeten en meer te weten te komen over ‘social recruitment’ en de werkwijze die we hanteren.

Wat is ‘social recruitment’?

Door social media op een slimme manier in te zetten bereik je als bedrijf een grote doelgroep. Hierbij zijn de ambassadeurs uit je bedrijf belangrijk; zij kunnen immers als de besten laten zien wat het zo leuk maakt om te werken voor het bedrijf, welke cultuur er heerst etc. Een pilot met een sterk lokaal karakter; wij geloven dat we de regio Oss daarmee op de kaart kunnen zetten als een aantrekkelijke werk- en leeromgeving.  Wil je meer weten over deze pilot stuur dan gerust een mail naar Mariëlle van Kaathoven via m.vankaathoven@talentencampusoss.nl.