Een installatiebedrijf met W (werktuigbouwkundig) en E (elektrotechnisch) onder een dak. Dat zie je niet zo vaak! Wij zijn een totaalinstallateur van elektra, cv’s, dakwerkzaamheden, airco’s, luchtbehandeling, riolering, loodgieterinstallaties, brandbeveiliging, sanitair en technisch beheer. Voor een klant betekent dit het voordeel van één aanspreekpunt met alle specialismen.

Wij zijn geen W en E bedrijf; wij zijn een WE-bedrijf!

Uitdagende projecten

Onze ruim 80 enthousiaste en vakbekwame werknemers zijn vanuit Schaijk actief in het midden en zuiden van Nederland. Op de meest uiteenlopende projecten kom je onze vakmensen tegen. Van klein tot heel groot en zowel in de particuliere woningbouw als in de project- en utiliteitsbouw. Vanuit ons bedrijf zijn we constant op zoek naar innovatieve duurzame oplossingen. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken welke mogelijkheden er voor ieder project zijn op het gebied van energiebesparing, efficiëntie en milieu.

Opleidingen 3

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AGO Groep bedrijfspand

Contactgegevens

Industriepark 11 + 11 a/b
5374 CM Schaijk

T. 0486 – 414 400
E. info@ago-groep.nl

We maken graag
kennis met je!

Techniek is leuk

Door de razendsnelle ontwikkelingen in de techniek wordt het werken in de techniek alleen maar leuker! Wij zijn een kennisgedreven totaalinstallateur en vinden het belangrijk om te investeren in het kennisniveau van alle medewerkers. Er is volop ruimte voor opleiding en (zelf)ontwikkeling. De organisatie werkt gestructureerd maar kent tegelijkertijd de flexibiliteit die een familiebedrijf kenmerkt. Met zorg voor het personeel en op zijn tijd een feestje, want een goed team ontstaat niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten.

Opleidingen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Opleidingen

gaaggsgsgsgsgs egegeg hehehe

Related Posts