AMMANU produceert duurzame en kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting om iedere omgeving te voorzien van optimale dynamische verlichting. Licht om prettiger te werken, leren, wonen, sporten, winkelen, leven of sneller te herstellen. Uw verlichtingsvraag is onze uitdaging. Samen met u zoeken wij naar de beste verlichtingsoplossing voor uw toepassing, waarbij gemak in gebruik, onderhoud en duurzaamheid onze basisuitgangspunten zijn.

Foto Ammanu
Logo website Ammanu

Passie voor duurzaamheid en een goed product.

Waarom

AMMANU heeft de ambitie dé duurzame LED-producent te worden in Europa en daar buiten. Goedkope (wegwerp)producten overheersen nog steeds de markt. Maar dat moet anders, want de wereld vervuilt in rap tempo. En het kan ook anders, door de huidige kennis en technieken. Dus waarom zou je als ontwikkelaar en producent van LED iets willen maken dat niet simpelweg een optimale lichtkwaliteit biedt en onverwoestbaar en volledig herbruikbaar is? Zeker als je belangrijkste uitgangspunt is bij te dragen aan een schonere wereld?

Deze vraag werd de missie van AMMANU.

Wat

Vanuit deze missie ontwikkelde AMMANU LED-verlichting met een lange levensduur die hergebruikt kan worden. LED-armaturen die energiezuinig en nagenoeg onderhoudsvrij zijn en die schoon en onder goede arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. En die boven alles optimale, dynamische verlichting bieden zonder flikkering. Afgestemd op het bioritme van de mens en eenvoudig geprogrammeerd in lijn met de unieke setting en lichtbehoefte van de doelgroep. Verlichting die de omstandigheden van wonen, werken, zorg, leren en ontspannen – kortom van leven – sterk verbetert.

Hoe

AMMANU produceert en ontwikkelt haar LED-verlichting in eigen beheer in Europa. Zo kan de kwaliteit van begin tot eind bewaakt worden. AMMANU gebruikt innovatieve manieren om bij de ontwikkeling in energie-, onderhouds- en vervangingskosten te besparen en optimale lichtkwaliteit te garanderen. De productie staat in het teken van onverwoestbare cradle-to-cradle LED-armaturen met een perfecte lichtopbrengst tegen een goede prijs. Kennisdeling en partnership is ons uitgangspunt. Samen met onze klanten ontwikkelen we slimme en optimale oplossingen voor hun verlichtingsvraagstuk. Omdat investeren in LED niet voor iedere organisatie die naar duurzaamheid streeft financieel haalbaar is, biedt AMMANU de mogelijkheid om LED-verlichting te leasen.

 

Opleiding

Keuzevakken
Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:
– Techniek
– Economie.

Vervolgopleidingen
Na het behalen van je diploma zou je kunnen kiezen voor een van deze vervolgstudies:
– Elektrotechnicus
– Accountmanager.

Profielen
Dit bedrijf is ingedeeld in de profielen:
– Natuur & Techniek
– Produceren, Installeren en Energie

 

Contactgegevens

Energiestation
Willaertstraat 6
5344 AB Oss

T. 085-003 01 41

E. info@ammanu.com

W. www.ammanu.com/nl/

We maken graag
kennis met je!