Wij zijn specialist op het gebied van social media, bedenker van de Social Shift theorie en ontwikkelaar van ons eigen social CMS (Content Management Systeem). Ons bedrijf is in 2011 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 15 young professionals. Ons doel? Social media fundamenteel laten bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen op het gebied van recruitment, marketing & sales en binding.
Apostle teamfoto social shift

Met behulp van onze Social Shift methodiek geven wij onze klanten houvast, en een praktische methode om de kracht van social media optimaal te benutten.

Het medialandschap is in een hoog tempo aan het veranderen, en social media spelen daarbij een cruciale rol. Vanuit onze ervaring merken we dat veel bedrijven nog steeds struggelen met het strategisch inzetten van social media voor hun organisatie. Met behulp van onze Social Shift methodiek geven wij onze klanten houvast, en een praktische methode om de kracht van social media optimaal te benutten. Deze methodiek bestaat uit een persoonlijk op maat samengesteld activatietraject waarin we medewerkers van elke organisatie omvormen tot échte merkambassadeurs, gecombineerd met de opzet van betaalde advertentiecampagnes op de verschillende social media kanalen.

Ons team

De diversiteit in onze dienstverlening zorgt voor voldoende dynamiek binnen onze organisatie. Onze developers zorgen ervoor dat ons SCMS ten alle tijden optimaal werkt, de community managers zijn verantwoordelijk voor de activatie van de medewerkers van onze klanten en ons campagneteam verleidt een nieuwe doelgroep met aantrekkelijk vormgegeven advertenties! Een goede samenwerking staat dan ook centraal binnen ons bedrijf. We werken met klantteams, waarin iedereen veel verantwoordelijkheden pakt.

Binnen onze organisatie is veel ruimte voor eigen inbreng, en is jouw mening érg belangrijk. Heb je een goed idee? Gooi het in de groep, en wie weet ben jij verantwoordelijk voor de nieuwste ontwikkelingen! Wij zijn een open en transparante organisatie zonder hiërarchische structuur, waar iedereen (bijna😉) alles tegen elkaar kan zeggen. Kom je ergens niet uit? Jouw collega’s staan altijd voor je klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Gezelligheid is belangrijk, maar hard werken is ons zeker niet onbekend. Al met al een enthousiaste groep young professionals die graag op Champions League niveau willen spelen!

Foto Stefan Kapteijns Community manager bij Apostle
Stefan
Community Manager

Contactgegevens

Raadhuislaan 2A
5341 GM Oss

T. 085-8769435
E. support@apostle.nl

We maken graag
kennis met je!

Een fijne werkomgeving

Ons kantoor bevindt zich in een monumentaal pand in het bruisende centrum van Oss. Geen saai kantoor met een eigen bureau, maar veel flexplekken en ruimtes om optimale samenwerking te stimuleren! In het middaguur staat er altijd een welverdiende lunch klaar, en is er ruimte om even een frisse neus te halen in het tegenoverliggende park. Maandelijks houden we een teammeeting waarin alle afdelingen hun resultaten van die maand presenteren, en sluiten we af met een ‘social dinner’. En natuurlijk de wekelijkse VrijMiBo niet te vergeten!