Roos de Bruijn is een ontwerper. Vanuit haar verbeeldingskracht geeft ze antwoord op onderwerpen die in de samenleving of bij bedrijven om een reactie vragen. Dit doet ze door diverse ontwerp-vraagstukken aan te pakken. Roos is een ontwerper die op een kritische en creatieve manier kan reageren op wat er speelt. Door middel van kunst en design laten ze zien hoe het anders kan. Kleurrijk en met een positieve noot.
Aanpak

Als ontwerper ontwikkelt en ontwerpt ze niet alleen concepten, omgevingen of situaties. Maar ook concrete zaken zoals dynamische identiteiten, producten of objecten.

Tegenwoordig liggen kunst en design dichterbij elkaar dan ooit. Het is de manier waarop Roos naar dingen kijkt die ertoe doet. Ze mengt alles, ook uiteenlopende disciplines, om ervan te leren en de ontwerpen naar een hoger niveau te tillen. Dit maakt haar werk veelzijdig en verrijkend voor anderen. Een terugkerend element is om – vaak letterlijk – zowel de vorm als de functie van een object, plaats of proces af te breken en opnieuw in elkaar te zetten. Dit geeft nieuwe creatieve inzichten.

Roos werkt voor diverse sectoren en opdrachtgevers. Denk hierbij aan gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen, wijken, groepen mensen en individuen met ontwerp-vraagstukken. Dit doet ze zelfstandig of samen met andere professionals.

“Door middel van kunst en design een ander licht op de orde van de dag laten schijnen.”

Ook een Roos nodig?

Creativiteitsdisclaimer
Heeft u dit gelezen, enthousiast, maar nog niet helemaal overtuigd? Wat doet Atelier de Bruijn nu eigenlijk? Het werk en de meerwaarde van Atelier de Bruijn zijn niet eenvoudig in deze woorden te vangen. Daarom nodigt Roos u van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen.

#concept #social_design #art_in_public_space #graphic_design #identity_design #eigenaarschap #identiteit #kleurrijk #experiment #beeldonderzoek #vormonderzoek

Ik maak graag kennis met je!

Contactgegevens

T: +31 6 29 12 47 41
E: Roos@atelierdebruijn.com
W. www.atelierdebruijn.com