Auto Huiskes is voor Oss en omgeving merkdealer van de merken Kia, Suzuki en Mitsubishi. Daarnaast hebben we een vestiging in Schaijk waar we merkspecialist in de merken Hyundai en Fiat zijn en waar we een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige occasions (altijd met garantie!) op voorraad hebben. Hierdoor heeft Auto Huiskes altijd wel een oplossing voor ieder mobiliteitsvraagstuk.

2021_Oss_LOGO_interne communicatie_ Huiskes Kia Mits Suzuki

Het gaat bij Autobedrijf Huiskes niet alleen maar om zo veel mogelijk auto’s te verkopen. Het gaat wel om veel tevreden en loyale klanten te hebben.

Auto Huiskes voor betrouwbare mobiteit.

Auto’s kun je overal kopen en tegenwoordig ook op het internet. Service en dienstbaarheid is niet te koop, maar dat moet in de genen van een bedrijf zitten en doe je samen met je collega’s.

Voor goede en betrouwbare mobiliteit moet je bij Autobedrijf Huiskes zijn.

Kijk voor onze actuele vacatures op : www.autohuiskes.nl/werken-bij-auto-huiskes en solliciteer.

Keuzevakken

Naast enthousiasme en motivatie; lol in je vak en je handen uit de mouwen willen steken. Daarnaast moet je natuurlijk ook vakkennis ontwikkelen. In de verkoop moet je verstand hebben van wiskunde, rekenen en economie. Voor een mooie baan in de werkplaats zorg je er voor dat je een kei bent in techniek!

Gevoel voor vakken, zoals:
– Wiskunde
– Economie
– Techniek

Profielen

– Havo en vwo: Economien & Maatschappij, Natuur & Techniek
-VMBO-T/ basis en kader: interesse in techniek, of met het profiel:  Mobiliteit en transport (M&T)

Contactgegevens

Parallelweg 5

5349 AD Oss

T: 0412-634006

E: info@autohuiskes.nl

W: www.autohuiskes.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts