‘Acket zoekt mensen die net dat stapje extra willen zetten’

Acket Drukkerij Kartonnage

Een Oss bedrijf met zo’n 145 medewerkers dat is opgericht in 1884 en zich Hofleverancier mag noemen? Dan hebben we het over Acket drukkerij kartonnage; één van de oudste producenten voor verpakkingen van vouwkarton in Nederland. Inmiddels is de 5e generatie actief in het bedrijf; een echt familiebedrijf dus.

Als je een keukenkastje opent of door de supermarkt loopt zie je heel veel verschillende verpakkingen. Verpakkingen van bijvoorbeeld hagelslag, rijst, aluminiumfolie, diepvriessnacks, crackers en kant-en-klaar maaltijden. Grote kans dat die zijn gemaakt door Acket, ook weer zo’n prachtig bedrijf uit Oss. 

‘Een échte vakman word je bij ons’

Wie zijn wij?

Acket is een organisatie die niet stilstaat en er alles aan doet om mee te gaan met de veranderingen op de markt. Zo maken we met het hele team de organisatie elke dag (nog) een beetje beter.

Een bedrijf waar de lat hoog ligt maar voor de mensen die zichzelf uit willen dagen een superinteressante werkgever met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Uitblinkers krijgen hier de kans om opgeleid te worden tot specialist. Acket zoekt mensen die net dat stapje extra willen zetten, niet opgeven als het even tegenzit en weten hoe je op een goede manier samenwerkt met collega’s.  O ja, en dat de klant Koning is hoeven we je natuurlijk niet te vertellen! Per slot van rekening zijn we niet voor niets Hofleverancier.

Houd jij van een organisatie met korte lijnen, een informele sfeer en duidelijke communicatie en ben je op zoek naar een werkgever waar je je voortdurend kunt blijven ontwikkelen? Wil je werken in een schone werkomgeving en vind je het prima om dat te doen in 2 of 3 ploegen (van maandag tot en met vrijdag)? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar de onderstaande vacature.

Bezoek de website