Een regionale speler die alle specialismen in huis heeft!

Taylor Mates

Assurantiekantoor Taylor Mates is een echt Oss bedrijf dat al sinds 1990 bestaat. Sinds 2015 zijn zij gevestigd in een prachtig kantoor in de voormalige kantoorvilla van tapijtfabrikant Bergoss. Het is een van de laatste gebouwen die nog herinneren aan de tijd waarin de textielindustrie in Oss gevestigd was. Een monumentaal pand dat is gerestaureerd met grote zorgvuldigheid en aandacht, precies zoals dat bij Taylor Mates past. Vanuit dit kantoor worden duizenden zakelijke en particuliere klanten uit de regio bediend.

 

Taylor Mates is een onafhankelijk assurantiekantoor dat particulieren en ondernemers begeleidt bij het afdekken van risico’s op het gebied van wonen, werken en pensioen tot en met reizen, verkeer en alle andere voorkomende scenario’s.  Wanneer je aanspraak moet maken op een van je verzekeringen is één telefoontje genoeg en worden alle administratieve (af)handelingen voor de klant opgepakt. Zo’n 30 medewerkers werken iedere dag met veel plezier aan de best denkbare oplossingen voor de vele relaties en dat merk je direct als je bij dit kantoor binnenloopt waar je nog altijd persoonlijk welkom wordt geheten.

Je treft er een moderne en open werkomgeving aan waar werkzaamheden als bijvoorbeeld de administratieve afhandeling van een claim niet worden uitbesteed aan andere partijen zoals je bij veel andere kantoren ziet. Door de grootte van het kantoor is er ruimte om dat allemaal zelf te doen en dat maakt het een interessante werkomgeving voor de schadebehandelaars, portefeuillebeheerders, assurantieadviseurs en hun ondersteuners.

Een dynamische werkomgeving ook waar de lat hoog ligt. Hier vind je harde werkers die loyaal zijn aan hun werkgever én de klant. Ieder individu heeft zijn eigen kennis en kwaliteiten maar bovenal wordt er gewerkt als team.

Nog iets: Voor Taylor Mates bestaat er één woord niet, “standaard”. Ieder mens is uniek, ieder bedrijf is uniek, daarom zal Taylor Mates altijd uitgaan van “maatwerk”, oftewel tailor made bij Taylor Mates.

In de verzekeringsbranche ben je nooit uitgeleerd

Wanneer je als team het verschilt wilt maken voor je klant dan vraagt dat om goede mensen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche en zich continue willen blijven ontwikkelen. Een permanent educatiesysteem en de mogelijkheid om functie- en werk gerelateerde opleidingen te volgen zorgen ervoor dat je hier als medewerker voortdurend uitgedaagd wordt. Ben je leergierig en ambitieus dan is er alle ruimte om je te ontwikkelen binnen deze platte organisatie waar een prettige omgang met collega’s vanzelfsprekend is.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen dit mooie Osse bedrijf? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures.

Bezoek de website

Stage(s)

Er zijn op dit moment geen stageplekken vrij, maar je kunt altijd contact met ons opnemen.