Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV wil erkend worden als de meest toonaangevende en complete magazijninrichter voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiency. We willen maximaal ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket steeds opnieuw af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. We monitoren continu onze bereikbaarheid en de service voor onze klanten. Met het voeren van een solide financiële bedrijfsvoering en het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij tot de best betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners gerekend worden.

“Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling heeft elke collega de mogelijkheid om te groeien naar zijn of haar specialiteit. Zo ontstaat er een team met specialisten die onze klanten optimaal bedient en elkaar inspireert.”

Wie zijn wij?

Begra Magazijninrichting BV levert nieuwe en jonggebruikte producten om magazijnen in te richten en ondersteunt haar afnemers bij het ontwerpen, monteren en bedrijfsklaar maken van de inrichting. We richten ons op de gehele zakelijke markt in Nederland en België. In ons bedrijf is alle kennis aanwezig over de meest voorkomende systemen van nagenoeg alle merken en typen maar ook van de nieuwste vormen van efficiënte magazijninrichtingen. We hebben ervaring met het gedrag van onze producten in alle voorkomende praktische situaties en zijn op de hoogte van de meest recente veiligheidseisen. Onze interne focus is gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De ontwikkelingen in ons marktgebied worden op de voet gevolgd en wij lopen voorop bij de vertaling daarvan in klantwensen. Producten en onderdelen worden snel en tegen scherpe prijzen geleverd, altijd op basis van een deskundig advies. Calculaties en tekeningen zijn juist en betrouwbaar en montagewerkzaamheden worden professioneel uitgevoerd. De medewerkers van ‘Begra Magazijninrichting BV’ zijn altijd goed bereikbaar voor onze afnemers, staan hen vriendelijk te woord en geven de beste service. Het zijn teamplayers ‘pur sang’. We staan voor eerlijkheid en goed ondernemerschap. We denken klantgericht en hechten waarde aan een prettige werkomgeving.

Contactgegevens

IJsselstraat 9,
5347 KG Oss,

T. 0412 667 650
E. info@begra.nl

We maken graag
kennis met je!

Gerelateerde berichten