Begra Magazijninrichting BV wil erkend worden als de meest toonaangevende en complete magazijninrichter voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiency. We willen maximaal ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket steeds opnieuw af te stemmen op marktontwikkelingen en trends.

Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. We monitoren continu onze bereikbaarheid en de service voor onze klanten. Met het voeren van een solide financiële bedrijfsvoering en het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij tot de best betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners gerekend worden.

foto-Begra
logo-begra

Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling heeft elke collega de mogelijkheid om te groeien naar zijn of haar specialiteit. Zo ontstaat er een team met specialisten dat onze klanten optimaal bedient en elkaar inspireert.

Contactgegevens

IJsselstraat 9
5347 KG Oss

T. 0412-66 76 50

E. info@begra.nl

W. www.begra.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts