Drie horecaparels in Oss en Heesch

In 2012 openden Niels van de Kamp en Eric Rassaerts restaurant het Bomenpark op een van de mooiste plekjes van Heesch. In 2017 en 2019 volgden respectievelijk Bistro Louis en  Bar 15 in de Peperstraat in Oss, ook weer zo’n prachtige plek!
Foto Bistro Louis

Onze teams staan voor mooie producten, sfeer én gezelligheid!

Bomenpark

De wind ruist door de bomen, de zon speelt met het water, paarden draven over de groene weide…de natuur laat zich van haar mooiste kanten zien.

In Heesch, aan de rand van De Maashorst, is het bijzonder goed toeven in het restaurant, de serre en op ons vierseizoenenterras. Bovendien is het gezelschap aangenaam: wandelaars en vakantiegangers, gezinnen en zakenmensen, stille genieters en ontspannen groepen. Allemaal laten ze de dag voor wat-ie is, om even bij te kletsen, gezellig iets te drinken of uitgebreid te dineren.

Op zoek naar een locatie om iets te vieren, voor een zakelijke bijeenkomst of een samenzijn? Ons Proeflokaal is dé ideale ruimte.

Welkom in ’t Bomenpark. Culinaire toegangspoort tot De Maashorst.

Bistro Louis

Bij Bistro Louis, in de Osse Peperstraat, kunt u genieten van de overheerlijke Franse keuken, met hier en daar een knipoog naar andere landen. Alle gerechten worden op klassiek Franse wijze geserveerd: authentiek, puur en smaakvol.

Genieten is het sleutelwoord bij Louis, denk maar aan een malse tournedos met een goed glas wijn, coquilles met champagne, moulleux au chocolat of een andere culinaire uitspatting uit de klassiek Franse keuken… Tout est possible.

Bar 15

Bij Bar 15, in de Osse Peperstraat is het nostalgisch genieten. Warm interieur, leuk barpersoneel en lekkere drankjes en borrelhapjes. Kom gezellig bij ons borrelen!

Foto Bistro Louis

Contactgegevens

Bomenpark
Vorsselweg 3
5384 RW Heesch

T. 0412-47 30 74
E. info@bomenpark.nl

 

Bistro Louis
Peperstraat 14A
5341 CZ  Oss

T. 0412-25 00 02
E. info@bistrolouis.nl

 

Bar 15
Peperstraat 15A
5341 CZ Oss

T. 0412-25 00 36
E. info@bar15.nl

We maken graag
kennis met je!

Hier wil je gewoon werken!

Werken bij een van deze mooie horecabedrijven is echt superleuk!

Bij restaurant het Bomenpark werk je in een prachtige groene omgeving, met mooie producten, verrassende gerechten en een gezellig, divers en hecht team!

Bij restaurant Bistro Louis werk je in het gezelligste straatje van Oss, met mooie producten en een gezellig en hecht team!

Bij Bar 15 werk je in hetzelfde gezelligste straatje van Oss, met een leuk team en veel vrolijkheid, ook tijdens festiviteiten in de stad!

Bekijk onze websites of social media kanalen voor een kijkje in de keuken.

Related Posts