Bouwmensen is de landelijke organisatie van opleidingsbedrijven in de bouw. Er zijn ruim 30 vestigingen, waar jongeren worden opgeleid voor verschillende beroepen in de bouw. Bouwmensen Oss heeft vestigingen in Oss en Veghel en is het regionale opleidingsbedrijf voor de bouw in Noordoost Brabant.

Bouwmensen (HR) 30
Logo website Bouwmensen
Zonder onze bouwopleidingen zou de wereld er een stuk minder mooi uitzien! Vandaar dat je bij Bouwmensen Oss terecht kunt voor goede, praktijkgerichte MBO opleidingen in de bouwsector.

Werken en leren

Jongeren met ten minste een vmbo-diploma, worden gedurende hun vakopleiding tot timmerman of metselaar begeleid in de theorielessen en in de praktijk.
Praktijkinstructeurs van Bouwmensen volgen de leerlingen van begin
tot einde tijdens de opleiding en zij doen dat in nauwe samenwerking
met docenten van ROC De Leijgraaf en met leermeesters in de bouwbedrijven.

Er zijn verschillende opleidingstrajecten, waarbij het aantal theorie- en praktijkdagen per week vooral afhankelijk is van de opleidingsroute, de bol of de bbl. Voor beide geldt dat de aankomend timmerman of metselaar een belangrijk deel van de opleiding in de praktijk werkt. Dat doet de leerling-werknemer bij een bouwbedrijf en ook tijdens praktijklessen in de werkplaats bij Bouwmensen Oss.

Er zit veel toekomst in de bouw, met een diploma op zak gaan er vele deuren
voor deze vakmensen open!

Over de producten

Leerling-werknemers worden vakmensen met een opleiding tot timmerman of metselaar bij Bouwmensen. Zij ontwikkelen hun bouwtalent en wij leren hen de technische vaardigheden, die zijn immers goud waard in het bedrijfsleven. Een betere stimulans om de opleiding goed af te maken is er niet!

Wat biedt een opleiding via Bouwmensen

• Leren in de praktijk, bij een bouwbedrijf dat bij de
leerlingwerknemer past
• Persoonlijke begeleiding. We bespreken regelmatig
hoe de opleiding verloopt
• Nationaal erkend MBO-diploma
• Vooruitzicht op een goede toekomst
• Salaris tijdens de bbl-opleiding

Er is grote vraag naar vakmensen. Dat maakt van een bol of bbl-opleiding bij Bouwmensen een goede start van een mooie carrière!

Contactgegevens

Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss

T. 0412-64 19 74

E. info@bouwmensen-oss.nl

W. www.bouwmensen.nl/vestigingen/oss/

We maken graag
kennis met je!

Iets unieks

Het belang van jonge, nieuwe vakmensen op de bouw is groot. Niet alleen omdat er heel veel mensen nodig zijn maar vooral omdat ‘de bouw’ echt verandert. Er wordt gewerkt aan een geheel nieuw onderwijsconcept, waarin
vakmensen worden opgeleid voor de toekomst!

Waarom in Oss?

De bouwbedrijven in de regio Oss waren begin jaren ’80 mede initiatiefnemer bij het oprichten van de bouwopleidingsbedrijven. De keuze voor Oss was toen al heel vanzelfsprekend, want in deze regio zijn
veel bouwbedrijven actief, grote en kleine, vaak ook familiebedrijven. Ze bouwen in het hele land – en zelfs daarbuiten – aan een prachtige gebouwde omgeving!

Related Posts