Aangenaam, wij zijn CBRE.

CBRE is een marktleider op het gebied van facilitaire diensten.  Zo zijn we verantwoordelijk voor het leveren van een aantal facilitaire diensten binnen de farmaceutische industrie in de regio Oss.
We zorgen onder andere voor preventieve/correctieve reparaties en onderhoud aan gebouwen, industriële systemen, apparatuur (denk hierbij o.a. aan Energy/Water, HVAC en Fire Safety) en verzorgen de catering, logistiek, beveiliging, schoonmaak en onderhoud aan de terreinen.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

Afbeelding1 logo cbre

‘’Onze stageprogramma’s kunnen jou helpen bij het vinden van carrièremogelijkheden in een sector op wereldwijde schaal’’.

Door de inzet van onze kundige en gemotiveerde medewerkers ontzorgen we onze klanten en dragen steeds bij aan het continu verbeteren van processen. Veiligheid en milieu staan bij ons op de eerste plaats en we zorgen dan ook steeds dat al onze medewerkers uitstekend zijn opgeleid en getraind.

 

Onze waarden

Met een gedeelde basis van respect, integriteit, service en uitmuntendheid – waarden die we RISE noemen – gebruiken we onze positie als toonaangevend wereldwijd bedrijf om een positieve impact te hebben:
– Onze cultuur: onze inclusieve cultuur versterken zodat onze mensen zich veilig, gewaardeerd en gehoord voelen.
– Ons talent: het vergroten van de diversiteit van ons personeelsbestand door voortdurende wervings-, opleidings- en retentie-initiatieven.
– Onze Marktplaats: Investeren in diverse leveranciers en onze filantropische activiteiten vergroten om de gemeenschap te beïnvloeden.

 

Diversiteit

Diversiteit, gelijkheid en inclusie zijn belangrijk bij CBRE, omdat mensen centraal staan in onze strategie en in alles wat we doen. Hoe meer perspectieven we hebben, hoe meer dimensies we zien.  Door een cultuur te creëren waarin onze medewerkers worden erkend voor hun bijdrage en de kans krijgen om te groeien, stellen we onszelf en ons bedrijf regelmatig open voor nieuwe kansen.

 

Werken bij CBRE: een win-win situatie

Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat ook. Daarom stellen we je in staat om bij ons écht carrière te maken. We bieden je de ruimte en de mogelijkheden om jezelf snel te ontwikkelen, zodat wij onze klanten ook in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn.

 

CBRE ACADEMY

Onze CBRE Academy weerspiegelt onze inzet voor het bevorderen van jouw opleiding en ontwikkeling, carrière, erkenning, welzijn, secundaire arbeidsvoorwaarden, salaris en bijdrage aan de gemeenschap. We verwelkomen en moedigen sollicitaties aan vanuit elke achtergrond.

Klik voor onze actuele vacatures naar  Zoeken naar vacatures | CBRE en solliciteer direct!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Ketelaars via Ruud.ketelaars@cbre.com .

Contactgegevens

Vestiging Oss
Vollenhovermeer 2

5347 JV Oss

T: +31 (0)6 2135 9569

E: Ruud.ketelaars@cbre.com

W: Carrièremogelijkheden en vacatures | CBRE Netherlands

We maken graag
kennis met je!

Related Posts