CCL Industries is ‘s werelds grootste producent voor zelfklevende etiketten, films, polymeerbankbiljetten en andere gedrukte verpakkingsoplossingen en heeft meer dan 22.000 mensen in dienst verdeeld over 168 productie locaties in 40 landen.

Foto CCL Label Oss
Logo website CCL

CCL LABEL OSS

In Nederland wordt CCL vertegenwoordigd door CCL Label Oss,  een moderne grafische onderneming die voornamelijk produceert voor de farmaceutische en (agro)chemische industrie. Met 100 medewerkers ontwikkelen en produceren we een breed scala aan industriële print en label toepassingen. Al onze producten worden met de modernste technieken en volgens strikte kwaliteitsnormen geproduceerd.

WERKEN BIJ CCL LABEL OSS

Vanwege de aanhoudende groei zoekt CCL regelmatig nieuwe medewerkers. We zoeken mensen met interesse in techniek en de grafische industrie die oog voor kwaliteit hebben. Onze nieuwe medewerkers volgen een uitgebreide interne opleiding voordat ze zelfstandig aan de slag gaan. Het volgen van opleidingen via bijvoorbeeld het grafisch opleidingscentrum (GOC) of ROC behoren tot de mogelijkheden.

STAGELOPEN BIJ CCL LABEL OSS

CCL Label Oss biedt mogelijkheden voor meeloopstages op diverse afdelingen, zoals de financiële administratie, de ordervoorbereiding, sales of op onze productieafdelingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

IJsselstraat 15
5347 KG Oss

T. 0412-69 55 00

E. info.oss@cclind.com

W. www.ccllabel.com

We maken graag
kennis met je!