CyBe Construction is in 2013 opgericht en gespecialiseerd in 3D betonprinten. Door  3D betonprinters wordt het mogelijk om sneller, duurzamer en betaalbaarder te bouwen. Inmiddels staan onze printers over de hele wereld en werken wij aan verschillende projecten in Nederland en zelfs internationaal van Frankrijk tot Dubai tot aan Nieuw Zeeland!

Ons hoofdkwartier in Oss bestaat uit 2 hallen; de printhal en de assemblagehal. In de assemblagehal produceren we in-house 3D printers en in de printhal printen wij voor projecten en testen wij diverse print procedures. Wij bevinden ons in de Constructie-4.0 markt, waarin geautomatiseerde machines de hoofdrol spelen.

 

Cybe logo

Naast innovatieve technologie is onderwijs en opleiding zeer belangrijk binnen CyBe Construction. Wij hebben daarom een eigen Cybe Academy.

CyBe Academy en open badges

De  CyBe ACADEMY biedt online opleidingen aan op het gebied van betonprinten. Met de opleidingen kan je digitale Open Badges (certificaten) verdienen waarmee je je vakbekwaamheid aantoont. Zo is een Badge te verdienen voor de training van 3Dbetonprint-operator.

Keuzevakken

Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:

Gevoel voor exacte vakken, zoals:
– Wiskunde
– Natuurkunde
– Techniek
– 3D tekenen

Profielen

– Havo en vwo: Natuur & Techniek
-VMBO-T/ basis en kader: interesse in techniek, met één van de volgende profielen:  verzamelprofiel D & P (Dienstverlening en Producten), Bouwen, wonen en interieur (BWI), Produceren, installeren en energie (PIE), Mobiliteit en transport (M&T)

Contactgegevens

Kanaalstraat 12B

5347 KM Oss

T: 0412-676 030

E: info@cybe.eu

W: www.cybe.eu

We maken graag
kennis met je!

Related Posts