De Molen Banden, met vestigingen in Reek en Son, bestaat inmiddels ruim 60 jaar en is gespecialiseerd in de levering en montage van banden en velgen voor o.a. vrachtwagens, tractoren, landbouwvoertuigen, kranen, dumpers, shovels, graafmachines, campers en personen- en bestelwagens. Tevens leveren wij complete band/wielcombinaties voor landbouwdoeleinden aan fabrikanten en importeurs in zowel binnen- als buitenland.
foto-demolenbanden

“De Molen Banden, meer dan banden alleen…”

Informele sfeer

De Molen Banden is een bedrijf met een prettige, informele sfeer en een niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit, waar we er met 48 collega’s alles aan doen om een goed product af te leveren en onze klanten tevreden te stellen. Nieuwe collega’s worden in- en extern opgeleid door middel van korte vakgerichte cursussen. De meer ervaren werknemers blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en producten door middel van workshops en cursussen.

Goede reputatie

Op het gebied van pechservice (24/7) en mobiele montage hebben wij een reputatie hoog te houden en kunnen wij voor onze bedrijfsmatige afnemers op vrijwel elke gewenste locatie, alle soorten banden ter plaatse monteren met een eigen team van servicemonteurs. Daarnaast verlenen wij een unieke service in de bandenwereld; het in eigen beheer produceren en vermaken van wielen voor grondverzet- en landbouwmachines; de zogenaamde maatwerk wielen. Dit alles naar wens en specificaties van de klant.

Pasklare oplossing

Door te kiezen voor de producten en diensten van De Molen Banden bent u verzekerd van perfecte kwaliteit, solide garanties, snelle leveringen en een uitstekende service. Door de over het algemeen langdurige dienstverbanden bij De Molen Banden blijft de opgedane kennis en ervaring voor het bedrijf behouden en kunnen wij voor elk probleem met banden en/of velgen een pasklare oplossing bieden.

Contactgegevens

Rustvenseweg 2
5375 KW Reek

T. 0486-479797
E. info@demolenbanden.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts