Bijzondere vondsten tijdens een verbouwing, zo af en toe hoor je er eens iets over in het nieuws. Munten, waardevolle sieraden of oud geld en dan vaak ook nog goed verstopt. Het vertelt iets over de historie van het pand en zijn bewoners en het gaat vaak om bijzondere verhalen. Daar kunnen wij volop over meepraten. Wij zijn onder andere druk met de bouw van moderne sportcomplexen, gezondheidscentra en scholen.

]

[/vc_row]

Tijdens ons werk komen we soms verborgen schatten tegen.

Maar restauratie van monumentale panden behoort ook zeker tot de mogelijkheden binnen onze organisatie. Museum Jan Cunen in Oss en het pand van de overburen zijn voorbeelden ons restauratiewerk. Dat kun je alleen als je werkt met echte vaklui, ambachtslieden die plezier hebben in hun werk!

Hier werken mensen die hun vak verstaan en net dat stapje extra zetten voor elkaar, het bedrijf en de opdrachtgever. Samen gaan ze de uitdaging aan om het mooiste resultaat neer te zetten en kwaliteit te leveren. En afspraak is afspraak, het is vanzelfsprekend dat je daar als team gezamenlijk verantwoordelijk voor bent.

Mike uijen directeur dombosch bouw
Mike Uijen
Eigenaar

Contactgegevens

Angelenweg 141,
5349 TG Oss

T. 0162-512404
E. info@domboschbouw.nl

We maken graag
kennis met je!

Een fijne werkomgeving

Niks geen projectbouw. Maatwerk, dat is waar wij om bekend staan. Dit betekent volop afwisseling voor de medewerkers en vooral de mogelijkheid om veel te leren in je vakgebied. Met collega’s als coach die graag het beste in je naar boven halen. Zodat jij je kunt ontwikkelen en alle geheimen van het vak leert kennen. En soms ontdek je ook nog eens een geheim als je weer zo’n prachtig monument aan het restaureren bent!

Wij zijn voortdurend op zoek naar goede mensen die mee willen bouwen aan een bedrijf waar je geen nummer bent maar écht onderdeel uitmaakt van een hecht team.

Related Posts