Al sinds 1982 helpt Duivestein de plaat verwerkende industrie om efficiënter te produceren. We ontwerpen, programmeren en bouwen onder andere transportsystemen, stapelmachines en platenmagazijnen voor metaal, kunststof, composiet, hout en steen. Op maat, oerdegelijk en aangestuurd door zelf ontwikkelde software. Op deze manier kunnen we wereldwijde service garanderen en passen onze machines in elk productieproces.

Logo_duivestein_2020_blauw_RGB-1-scaled-e1658750094276

 

‘’De oplossingen van Duivestein zijn standaard flexibel, maar indien nodig ook ‘custom-made’. ’’.

Duivestein Techniek Oss BV is een internationaal opererend bedrijf dat sinds 1982 industriële automatiseringssystemen voor de meest diverse bewerkingsmachines in verschillende sectoren ontwikkelt en fabriceert. Meer specifiek bouwt Duivestein platenmagazijnen, stapel- en invoerautomaten, retoursystemen, pick and place units, robotiserings-, palletiserings- en positioneringssystemen voor o.a. de hout-, metaal-, composiet-, staal- en kunststofindustrie.

 

FAMILIEBEDRIJF DUIVESTEIN

Het bedrijf is opgericht door Jim en Thea Duivestein en is inmiddels overgedragen aan hun zonen Ruud en Paul Duivestein. Door de jaren heen heeft Duivestein zich gespecialiseerd in industriële automatiseringstechnieken.

 

VAN NAAM NAAR MERK

Duivestein Techniek Oss BV heeft sinds de oprichting in 1982 een internationale bekendheid opgebouwd. Vanaf 2021 is Duivestein® geregistreerd in het merkenregister en heeft het een internationaal merkrecht. Duivestein Techniek Oss BV gaat dan ook verder als Duivestein®. Om het merk meer kracht te geven hebben Ruud en Paul Duivestein er voor gekozen om de huisstijl, logo en website een nieuwe impuls te geven.

 

VISIE VAN RUUD EN PAUL DUIVESTEIN

In onze visie staat de wens van de klant voorop. Met een no-nonsense aanpak en jarenlange kennis en ervaring in uw branche weten wij als geen ander uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Om de kwaliteit te waarborgen vindt alles in eigen beheer plaats, van ontwerp tot fabricage en assemblage. Hiermee behouden we de totale controle over het productieproces en worden nieuwste ontwikkelingen meegenomen in het ontwerp van een machine.

 

WERKEN BIJ DUIVESTEIN

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast, gemotiveerd, een teamplayer en beschik jij over een gezonde dosis humor? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

 

Meer weten of vrijblijvend informatie aanvragen? We nemen graag contact met u op!  +31 412 643 918 of dto@duivestein-techniek.nl

Contactgegevens

Dommelstraat 10

5347 JL  Oss

T: +31 412 643 918

E: dto@duivestein-techniek.nl

W: www.duivestein-techniek.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts