E-Flex Personeelsdiensten is een jonge onderneming met een mix van ervaring, enthousiasme en werklust (voor u!). Het selecteren van de juiste mensen is een must voor ons. Wij hechten veel waarde aan een prettige relatie en persoonlijk contact.
Foto E-Flex Personeelsdiensten

E-Flex dat werkt!

Wij bieden de volgende diensten:
– Uitzendformule
– Detacheren
– Werving & Selectie

Met ons merk willen we niet alleen laten zien wat we doen, maar ook hoe en waarom. Dat vertelt veel over onze mentaliteit. Bij E-Flex werken mensen die uit hetzelfde – goede – hout gesneden zijn. De pijlers van ons merk zijn onze kernwaarden:

Eerlijk, Energiek, Enthousiast, Efficiënt en Expert

We zijn trots op E-Flex en dat mag ook. Wij zijn altijd trots geweest op het uitzendvak, maar we zagen wel dat het beter kon. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexkrachten aan werk en inkomen dat bij hen past. En helpen wij klanten aan flexkrachten die in het werk passen.

Vanzelfsprekend hebben we daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis. Door middel van een duidelijke, open en transparante communicatie met bedrijven, een samenwerking tot stand brengen waarvan alle partijen kunnen profiteren. Niet alleen het aanbieden van personeel, maar bedrijven ontzien in alle lasten die samen (kunnen) gaan met personeel. Zodat zij hun focus kunnen houden op dat waar zij goed in zijn.

Contactgegevens

Spoorlaan 16
5348 KB Oss

T. 0412-62 60 80
E.info@e-flexpersoneel.nl

We maken graag
kennis met je!

Werk dat bij je past

E-Flex verdiept zich daarom in haar personeel. Om de mensen een kans te geven op nieuwe perspectieven. Mensen op een positieve manier stimuleren en weer uitzicht geven op een mooie toekomst. Dit alles door middel van het aanbieden van op de persoon geselecteerde vacatures. Waarbij er synergie optreedt voor bedrijf en individu.

Related Posts