Ben jij een technisch talent en vind je het een uitdaging om het onbekende aan te gaan?
Heb jij je opleiding afgerond en twijfel je tussen doorstuderen of leren in de praktijk?
Vind je het interessant om te werken met geavanceerde programma’s om nieuwe oplossingen te bedenken?
Wil je jouw kennis en talent toepassen op unieke en innovatieve trucks?

Als je ‘Ja’ kan antwoorden op één of meerdere van deze vragen, dan is ESTEPE de perfecte werkplek voor jou! ESTEPE richt zich op de ontwikkeling en productie van producten die een aanvulling zijn op de standaard producten van alle Europese truckfabrikanten/- importeurs. Hierbij kan je denken aan het halveren van cabines, het verlagen van het chassis of het monteren van extra assen.

Logo website ESTEPE

More truck; Heavier, bigger, custom and improved.                 We make it happen.

ESTEPE

Bij ESTEPE krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een Prototype Engineer. Als Prototype Engineer werk je vanaf het eerste idee voor een nieuw product tot en met de daadwerkelijke productie ervan. Samen met een engineer ben je verantwoordelijk voor het bepalen én documenteren van het productieproces en de hierbij behorende kwaliteitscontrole, gereedschappen, hulpmiddelen en onderdelenlijsten.

ESTEPE is een open bedrijf waar het inbrengen van eigen ideeën of inzichten erg wordt gewaardeerd. De 100 medewerkers dragen allen op zijn of haar eigen manier een steentje bij aan de organisatie en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Contactgegevens

Cereslaan 15
5384 VT Oss

T. 0412-45 45 00

E. info@estepe.nl

W. www.estepe.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts