Agenda

Thuiswedstrijd FC Oss – FC Den Bosch

De thuiswedstrijd tussen FC Oss en FC Den Bosch op vrijdag 20 oktober  begint om 20.00 uur.

Open dag Roc de Leijgraaf

Ben jij op zoek naar informatie over een opleiding? Of wil je de sfeer op De Leijgraaf komen proeven?
Ga dan langs op de Open Dag van 17 november van 15.oo tot 20.00 uur speciaal voor jou!
Op die dag zetten  leerlingen en medewerkers hun beste beentje voor om jou helder te informeren.  Over de opleidingen, maar ook over projecten en initiatieven die het onderwijs overstijgen.

 

Expertmeeting sport & ondernemerschap

De jaarlijkse Expertmeeting van het Sport Expertise Centrum heeft dit jaar als thema: ‘Sport & Ondernemerschap’. Op woensdag 15 november is Robin van Galen één van de gastsprekers op de Talentencampus. Op dit moment is hij bondscoach van de Nederlandse waterpolomannen. In 2008 behaalde hij Olympisch goud als bondscoach van de Nederlandse waterpolodames. Robin presenteert met flair, humor en passie over het coachen van een team. Aspecten als het selecteren en vormen van een team, leiding geven, samenwerken en ambitie komen aan bod.

De Expertmeeting vind plaats op de Talentencampus in Oss. De ontvangst is vanaf 18.30 uur en het programma start om 19.00 uur.

De Expertmeeting is gratis toegankelijk, maar aanmelden via DEZE LINK is wel verplicht.

Thuiswedstrijd FC Oss – Go Ahead Eagles

De thuiswedstrijd tussen FC Oss en de Go Ahead Eagles op vrijdag 6 oktober  begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd FC Oss – Jong Ajax

De thuiswedstrijd tussen FC Oss en Jong AJax op vrijdag 29 september  begint om 20.00 uur.

Wereldrecord penalty schieten op de Talentencampus

Op 15 september 2017 organiseert de Zwaluwen Jeugd Actie in samenwerking met het Sport Expertise Centrum (SEC) en SV TOP een officiële Guinness World Record poging aaneengesloten penalty schieten op de Talentencampus in Oss. De penalty’s worden genomen tussen 08.30 – 18.00 uur.

Het doel van dit evenement is om aandacht te vragen voor de Zwaluwen Jeugd Actie en hiermee voor alle soorten van aangepast voetbal in Nederland. Naast de 2253 deelnemers die nodig zijn om het wereldrecord te verbreken, gaan ook alle afdelingen van het aangepast voetbal een penalty nemen dan wel proberen te stoppen. Tijdens het evenement wordt geld ingezameld voor het aangepast voetbal. Met de opbrengsten kunnen trainers worden opgeleid, accommodaties worden aangepast en mooie toernooien worden georganiseerd voor voetballers en voetbalsters met een beperking.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar tom@sportinoss.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen u denkt te komen en of u een voorkeurstijd heeft. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Social Media