Ferross Staalbouw aan de Osse haven is de afgelopen decennia uitgegroeid van lokale smederij tot een nationaal en internationaal staalbouw-bedrijf en is dé vakkundige partner voor staalbouw-realisaties in diverse markten, o.a.: utiliteitsbouw, industriebouw, civiele markt en infra markt.

Foto Ferross juist
Logo website Ferross

“De kracht van Kennis en Innovatie”

FERROSS STAALBOUW

We zetten onze kennis en kunde graag in om het hele traject van vergunning, ontwerp, berekening, tekening, productie, coating en montage voor de klant te verzorgen. Wij hebben de erkende expertise in huis om de klant tijdens het gehele traject te ontzorgen. Met onze innovatieve grondslag en onze ca. 70 enthousiaste medewerkers werken wij met plezier aan succesvolle projecten in binnen- en buitenland. Automatisering is hierbij een grote kracht.

BELANGRIJKE SPELER OP DE MARKT


Opdrachtgevers maken bewust de keuze voor een staalconstructie. Ferross Staalbouw heeft alle kennis en vakmanschap in huis om tot innovatieve ideeën te komen en deze om te zetten in professionele ontwerpen. Wij produceren voor overheden, kleine (lokale) opdrachtgevers en grote opdrachtgevers. Ferross Staalbouw is dus een belangrijke speler in de metaalsector.

Onze staalconstructies zijn terug te vinden bij: vliegvelden, scholen, bedrijfshallen, kantoren, loodsen, bruggen, stations, serres van botanische tuinen, tunnels, etc. Alles wordt geproduceerd in het mooie en ondernemende Oss!

DUURZAAMHEID, VEILIGHEID EN KWALITEIT


Ferross Staalbouw bestaat al meer dan 125 jaar en heeft het vertrouwen van vele vaste opdrachtgevers. Duurzaamheid staat bij ons hoog op de lijst. We zijn daarom in het bezit van het ISO 14001 certificaat, de norm voor milieumanagementsystemen. Ook kwaliteit heeft onze grootste aandacht. Voor de borging van de kwaliteit hanteren we het ISO 9001 managementsysteem en zijn we CE gecertificeerd tot en met executieklasse 3.

Ferross Staalbouw is continu in ontwikkeling om de kwaliteit en veiligheid te optimaliseren. Door de inzet van gekwalificeerd personeel en een hoogwaardige machinepark streven wij ernaar om toonaangevend te zijn, wereldwijd.

Contactgegevens

Maaskade 35
5347 KD Oss

T. 0412-66 76 00

E. info@ferross-staalbouw.nl

W. www.ferross-staalbouw.nl

We maken graag
kennis met je!

WERKEN BIJ FERROSS STAALBOUW

Wij zoeken mannen en vrouwen van staal en echte doorpakkers. Van lasser tot medewerker montage en van tekenaar tot projectleider. Heb jij interesse om bij een internationale staalbouwer te werken? Word dan onze nieuwe collega. We zoeken jou! Stagiaires zijn ook van harte welkom. Vrijblijvend informeren mag altijd!

Gerelateerde berichten