Ferross Staalbouw aan de Osse haven is de afgelopen decennia uitgegroeid van lokale smederij tot een nationaal en internationaal staalbouw-bedrijf en is dé vakkundige partner voor staalbouw-realisaties in diverse markten, o.a.: utiliteitsbouw, industriebouw, civiele markt en infra markt.

Foto Ferross juist
Logo website Ferross

“De kracht van Kennis en Innovatie”

FERROSS STAALBOUW

Wij maken vooral grote, zware en complexe staalconstructies. Hierbij moet je denken aan scholen, betoncentrales, stations en bedrijfshallen. Enkele voorbeelden hierbij zijn het Mondriaancollege in Oss, het Merletcollege in Cuijk, onze buurman Franssen van de op- en overslag en Vlastuin in Kesteren. Wij verzorgen het hele traject van vergunning, ontwerp, berekening, tekening, productie, coating, en montage. We maken gebruik van een geautomatiseerde straal/zaag/boorstraat en plasmabank.

Ferross Staalbouw staat bekend om de bijzondere werken en grote constructies in binnen- en buitenland en is een belangrijke speler in de metaalsector. De projecten zijn afwisselend en daarbij komt seriematig werk niet of nauwelijks voor.

Contactgegevens

Maaskade 35
5347 KD Oss

T. 0412-66 76 00

E. info@ferross-staalbouw.nl

W. www.ferross-staalbouw.nl

We maken graag
kennis met je!

WERKEN BIJ FERROSS STAALBOUW

In ons team werken ongeveer 70 mensen van alle leeftijden. Wij geven jongeren de mogelijkheid om een opleiding te volgen en is er plaats voor zij-instroom. Wij zoeken altijd  mannen en vrouwen van staal en echte doorpakkers. Van lasser tot medewerker montage en van tekenaar tot projectleider. Heb jij interesse om bij een internationale staalbouwer te werken? Word dan onze nieuwe collega. We zoeken jou! Stagiaires zijn ook van harte welkom. Vrijblijvend informeren mag altijd!

Opleiding

Keuzevakken

Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:
– Wiskunde
– Natuurkunde
– Scheikunde.

Vervolgopleidingen

Na het behalen van je diploma zou je kunnen kiezen voor een van deze vervolgstudies:
– Allround constructiewerker
– MBO Werktuigbouwkunde
– HBO Werktuigbouwkunde.

Profielen

– Natuur & Techniek
– Produceren, Installeren en Energie.

Related Posts