Directeur Ruud van den Berge heeft in de afgelopen dertig jaar, samen met zijn medewerkers, een wereldspeler gemaakt van Flash, een innovatief bedrijf dat sinds 2012 in Oss is gevestigd. Flash produceert wegwerpschoonmaakartikelen voor mensen die beroepsmatig met schoonmaken bezig zijn. Dat betekent volop productie in de fabriek in Oss, maar alleen met grondstoffen die afkomstig zijn van leveranciers waar de arbeidsomstandigheden goed geregeld zijn. En natuurlijk is dat ook voor de eigen medewerkers prima geregeld. Bij de inkoop én productie heeft het bedrijf oog voor duurzaamheid, ook dat vinden ze bij Flash heel vanzelfsprekend.

              Schoonmaken is in elk land anders.

De nonwoven wisdoeken en reinigingsdoeken uit Oss komen via groothandels in meer dan 40 landen over de hele wereld terecht. En je zou het misschien niet verwachten maar ieder land en iedere organisatie heeft zijn eigen schoonmaakcultuur en dat betekent dat Flash duizenden producten in zijn assortiment heeft. Deze verschillende culturen vragen om flexibiliteit en innovatie want als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je bedrijf aan de top mee blijft draaien. En daar hebben ze bij Flash wel oren naar! Persoonlijk contact met de klanten is belangrijk en al tijdens de buitenlandse bedrijfsbezoeken wordt nagedacht over nieuwe toepassingen zodat de klant nog beter bediend kan worden.

Afbeelding van Loes Peters, HR-medewerker van Flash
Loes
HR-medewerker

Contactgegevens

Lichtstraat 8
5349 CA Oss

T. +31 412 756930
E. info@flash.nl

We maken graag
kennis met je!

Een fijne werkomgeving

Wie wel eens bij een productiebedrijf binnen is geweest kent misschien wel van die donkere hallen met ongezellige tl-verlichting. Bij Flash laten ze zien dat dat wel degelijk anders kan. In de hele fabriek vind je LED daglichtlampen die zorgen voor een prettige werkomgeving. Bovendien is het er schoon en droog en is het werk fysiek goed te doen. En wat denk je van de werktijden? Werk je in de ochtendploeg dan begin je om 6 uur en ben je om 14.30 uur klaar. De middagploeg start om 14.30 uur en stopt om 23 uur. Hier kun je 40 uur werken en toch veel vrije tijd hebben. En dat vroege opstaan went sneller dan je denkt! Zeker als je mag werken met fijne collega’s in een bedrijf met korte lijnen waar ruimte is voor overleg. Hier telt iedereen evenveel mee, ongeacht welke functie je hebt.