Al ruim 25 jaar is Flexspecialisten een toonaangevende speler in het verzorgen van flexibel werk voor productiekrachten en logistieke toppers.

Foto Flexspecialisten
Logo Flexspecialisten

Flexspecialisten maakt er écht werk van.

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag vele flexkrachten aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers, voornamelijk in de sectoren Food en Logistiek. Bij Flexspecialisten doen we dat door verder te kijken dan traditionele uitzendbureaus. Daarbij houden we altijd twee heldere doelen voor ogen: werkgevers maximaal ontzorgen op het gebied van werk en tevens werknemers snel aan passend werk helpen. Dát maakt dat Flexspecialisten ruim 25 jaar een toonaangevende speler is op de arbeidsmarkt.

 

De kunst van het meebewegen

Wij houden van verandering, dat moet ook want de markt is voortdurend in beweging. Doordat we met veel Flexspecialisten en opdrachtgevers werken, kunnen we snel en goed op al die bewegingen inspelen. Dat biedt opdrachtgevers en kandidaten flexibiliteit en zekerheid. Daarbij verzorgen wij de gehele dienstverlening van werving tot werken bij uw bedrijf in eigen beheer. Dat varieert van recruitment tot inhouse locaties en van payrolling, arbeidsmigranten tot HR consultancy.” Wij maken er écht werk van!

 

Al 25 jaar toonaangevend

Het verlenen van diensten voor flexibele arbeidskrachten en arbeidsmigranten vraagt om een mensgerichte aanpak, maar ook investeren in persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een veilige en gastvrije omgeving.  Met de viering van ons 25 jarig jubileum in november 2018 en het voor de vierde maal op rij winnen van de FD Gazellen award staan wij garant voor het leveren van kwaliteit, geloven wij in groei en staan wij open voor verandering in turbulente tijden: Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Contactgegevens

Raadhuislaan 30
5341 GM Oss

T. 088 594 01 00
E. info@flexspecialisten.nl

W. www.flexspecialisten.nl

We maken graag
kennis met je!

Wil jij ook deel uitmaken van een jong enthousiast team met internationale allure?

 

Bekijk onze actuele vacatures op onze website www.flexspecialisten.nl

Related Posts