In Oss wordt gewoond, gereisd, gerecreëerd, gestudeerd, gespeeld, gebouwd, geld verdiend etc. Als organisatie helpen wij elkaar om onze gemeente tot een succes te brengen. Als gemeente staan wij midden in de gemeenschap, niet erboven. Als wij iets bepalen, dan doen wij dat altijd samen met de gemeenschap.

Foto gemeente Oss
Logo website gemeente Oss

Ben jij klaar om door te breken?

Kijk dan voor meer informatie op onze website www.werkenbijdegemeenteoss.nl.

Wij zetten in op talent!

WERKEN BIJ GEMEENTE OSS

Samen met ruim 700 collega’s bouwen wij dagelijks aan onze gemeente. Dagelijks zijn wij betrokken en zorgen wij met veel werkplezier dat onze gemeente een succes wordt. Hier leren wij van en met elkaar. Lijnen zijn kort en collega’s zijn betrokken. Wij pakken zaken voortvarend aan, durven anders te zijn en durven lef te tonen. Dat maakt Oss een bijzondere gemeente. Samenwerken is hierbij een onmisbaar element. Daar zijn we kei goed in! “Het is een organisatie waar je ontzettend jezelf kan ontplooien en waar je heel veel ruimte hebt om te werken”, aldus een medewerker. Ben jij klaar om door te breken?

PASSEN WIJ BIJ JOU?

Lef, dynamisch en betrokken. Dat zijn onze onmisbare elementen om door te kunnen breken. Er zit een enorme kracht in onze samenleving. Samen kom je namelijk verder dan alleen. Jij toont eigenaarschap. Je maakt waar wat je belooft en je bent transparant. Hierdoor lever jij kei goed vakmanschap. Daarnaast kan jij je verplaatsen in de ander, ben je oprecht en nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag. Als laatste sta je open voor de toekomst. Je staat open om door te breken in het ‘nieuwe’ Oss. Iets wat we samen gaan bereiken!

Contactgegevens

Raadhuislaan 2
5341 GM Oss

T. 14 0412

E. solliciteren@oss.nl

W. www.werkenbijdegemeenteoss.nl

We maken graag
kennis met je!

EEN FIJNE GEMEENTE OM IN TE WERKEN

Oss is de centrumgemeente van het Maasland en ligt in het noordoosten van Brabant. In Oss wonen, werken en recreëren bijna 100.000 inwoners, verdeeld over 131 nationaliteiten. Oss is een fijne stad met daaromheen gezellige dorpen en de prachtige vestingstadjes Megen en Ravenstein. Allemaal met een eigen karakter. De inwoners van Oss zijn vriendelijk en doen graag dingen samen.