30 studenten, 10 bedrijven, 24 uur én 10 creatieve oplossingen!

Studenten van de opleiding Business Innovation van de Avans Hogeschool kregen op 8 & 9 april 24 uur de tijd om voor tien regionale ondernemers te komen tot creatieve en innovatieve oplossingen voor de periode na COVID-19. De deelnemende bedrijven waren Derijks projecten, Fitnezz Plaza, Chef du Web, Top Oss, Theater Lievekamp, La Colline, Van Donzel (Uden), Partnermode, Eyequote en Apostle. Richard van Ommen (Talentencampus Oss) en Wilma van Dijk (nieuwe programmamanager van DOME-X) vormden de jury die op 9 april een top 3 mocht bepalen uit de resultaten.

Met behulp van interviews en het raadplegen van experts wisten de studenten in no-time de ambities en doelstellingen van de ondernemers te ontfutselen. Met als resultaat een tiental prachtige infographics en video’s, maar bovenal frisse inzichten voor de ondernemers.

De jury heeft de volgende uitslag bepaald:

3e plaats
Fitnezz Plaza: vernieuwende app waarbij deelnemers ook met elkaar kunnen sporten

2e plaats
Chef Du Web: zowel een vernieuwend online concept voor de ondernemer als voor de klant

1e plaats
Theater de Lievekamp: in kleine groepen een belevingsprogramma waarbij het hele theater wordt gebruikt voor vormen van voorstellingen

Goed om te zien dat zelfs in deze tijden studenten de connectie maken met Osse ondernemers! Een initiatief waar wij vanuit de Talentencampus graag onze ondersteuning aan bieden. Dank aan de bedrijven en studenten voor hun deelname!

Afbeelding hackathon