Al 88 jaar de specialist in volumetransport, logistiek en warehousing

Met ruim 160 wagens op de weg in Europa en maar liefst 150.000 m² opslagruimte in Nederland doet Hartog & Bikker er alles aan om de klant te ontzorgen op het gebied van volumetransport en logistiek. Wij zijn met name gespecialiseerd in de productgroepen glas, blik, karton, pallets, kunststof verpakkingen, isolatiematerialen en andere volumineuze producten.

Foto Hartog & Bikker
Logo Hartog & Bikker website

Hartog & Bikker heeft hart voor de medewerkers
en wij werken dagelijks met trots en plezier!
Kom jij ons team versterken?

VOLUMETRANSPORT en LOGISTIEK

Vanuit onze vestigingen Hartog & Bikker te Vuren en Bikker Logistics te Oss sturen onze transportplanners dagelijks zo’n 160 wagens door de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Vanuit onze logistieke organisatie H&B Logistics wordt er ruim 150.000 m² opslagruimte aangestuurd op meerdere locaties in Nederland. Wij verrichten werkzaamheden op het gebied van logistiek, warehousing en co- en repack. Wij bieden ook in-house logistiek, om voor onze klant zo de gehele logistiek uit handen te nemen.

SAMENWERKING

Hartog & Bikker, H&B Logistics en Bikker Logistics denken graag mee over logistieke uitdagingen. Onze jarenlange ervaring in logistiek en transport delen wij graag. Of het nu gaat over hands-on oplossingen of gecompliceerde en ver geautomatiseerde oplossingen, wij hebben de kennis en ervaring in huis.

Contactgegevens

IJsselstraat 30
5347 KG Oss

T. 0412-67 17 77

E. info@hbtrans.nl

W. www.hbtrans.nl

We maken graag
kennis met je!

WERKEN BIJ HARTOG & BIKKER

Bij Hartog & Bikker zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s. Zowel talent voor op kantoor, als in het magazijn of op de vrachtauto. Er werken binnen ons familiebedrijf (wij maken onderdeel uit van de Meeus Group) met het hoofdkantoor in Vuren ruim 350 medewerkers. Onze platte organisatie kenmerkt zich onder andere door daadkracht en flexibiliteit. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn daarnaast eigenschappen die bij ons passen.

Wij bieden een informele plezierige werkomgeving met prima ontwikkelmogelijkheden (ook via een BBL-traject) en arbeidsvoorwaarden conform de TLN cao voor het beroepsgoederenvervoer. Daarbovenop kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Related Posts