In 40 jaar tijd is Heesen Yachts van een lokale werf, uitgegroeid tot een wereldspeler in de hoogste divisie van de jachtbouw. Meer dan 350 medewerkers bouwen jachten die uitblinken in innovatie en kwaliteit. Dat geeft Heesen Yachts ook als werkgever een unieke positie in de regio Oss.

foto-heesen
logo-heesen

Kijk voor onze actuele vacatures op www.werkenbij.heesenyachts.com en solliciteer direct.

Heb jij een passie voor techniek én perfectie? Bij Heesen Yachts komt jouw vakmanschap volledig tot zijn recht. Met veel verantwoordelijkheid en variatie bouw jij aan jachten die je verbeelding overstijgen.

WIE ZIJN WIJ?

Grondlegger Frans Heesen had in 1978 niet kunnen vermoeden waar zijn pioniersgeest allemaal toe zou leiden. Al vroeg verkende hij de grenzen van het haalbare. Bijvoorbeeld met het vooruitstrevende jacht Octopussy uit 1988. Daarmee bewees hij tegenover alle sceptici dat een 38 meter superjacht meer dan 50 knopen kon halen. Talrijke primeurs en onderscheidingen volgden. Met als resultaat een stevige internationale reputatie als innovatieve, toonaangevende jachtbouwer.

Tot op de dag van vandaag bouwt Heesen jachten met een uitzonderlijk niveau van engineering en aandacht voor detail. Precies volgens de filosofie van Frans Heesen. Dat heeft geleid tot een uniek portfolio van meer dan 170 jachten: een directe afspiegeling van de dromen van onze klanten. De jachten groeien nog steeds, maar dankzij nieuwe rompvormen, de toepassing van aluminium en hybride-aandrijving worden de ontwerpen ook efficiënter. De interieurs gaan iedere verbeelding te boven en worden in Oss en bij Heesen Interiors in Winterswijk volledig met de hand vervaardigd.

WAAROM HEESEN YACHTS?

Heesen Yachts bouwt haar jachten volledig in huis. Alleen zo is er optimale controle op de kwaliteit, kosten en planning. Bijkomend voordeel is dat de betrokkenheid van alle medewerkers in Oss groot is. Zij zijn van de kiellegging tot de oplevering volledig bij de bouw betrokken. Het moment dat een jacht uiteindelijk wegvaart in Oss, op weg naar een tevreden klant, is voor iedereen op de werf een moment van voldoening en trots.

Opleiding

Keuzevakken
Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:
– Alle technische vakken
– Wiskunde
– Natuurkunde

Vervolgopleidingen
Na het behalen van je diploma zou je kunnen kiezen voor een van de volgende vervolgstudies:
– Diverse opleidingen hout & meubel
– Diverse technische opleidingen.

Profielen
– Bouwen, Wonen en Interieur
– Economie & Maatschappij
– Mobiliteit & Transport
– Natuur & Techniek
– Produceren, Installeren en Energie.

Contactgegevens

Rijnstraat 2
5347 KL Oss

T. 0412-66 55 44

E. welcome@heesenyachts.com

W. www.heesenyachts.com

We maken graag
kennis met je!

HEESEN YACHTS ALS WERKGEVER

Ook al is Oss niet de meest voor de hand liggende locatie voor een werf, toch is Heesen Yachts in vier decennia nauw verbonden geraakt met stad en regio. De jarenlange groei en bouw van nieuwe hallen heeft geleid tot een indrukwekkende 22.000 m2 aan bebouwde oppervlakte, met 2.900 m2 aan productiehallen. Inmiddels kunnen er in Oss jachten tot een lengte van 83 meter worden gebouwd. Als werkgever biedt Heesen Yachts Oss de regio een divers aanbod van uitdagende functies, vooral in engineering en productie.

Related Posts