Samen bouwen aan een betere wereld is al sinds de oprichting in 1922 een belangrijke drijfveer voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Wij vinden namelijk dat de gebouwde omgeving altijd duurzamer, gezonder en veiliger kan. Met perfecte bouwkwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Zodat mensen gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en leven. Met een minimale belasting voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en regionale betrokkenheid zitten diep verankerd in ons bedrijf.
Foto Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Wil jij meewerken aan onze ambitie om in 2022 – bij ons honderdjarig bestaan – het meest innovatieve bouwbedrijf van Nederland te zijn?

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van onze klanten optimaal in te kunnen vullen.

De oorsprong van Hendriks Bouw en Ontwikkeling ligt in het bouwbedrijf, dat in 1922 werd opgericht. Vanuit Oss en Wijchen werken zo’n 230 medewerkers. De kernactiviteit van Hendriks is van oudsher woningbouw. Daarnaast is Hendriks succesvol actief op het gebied van zorg, onderwijs en sciencepark vastgoed.

Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

 

Wil jij meewerken aan onze ambitie om in 2022 – bij ons honderdjarig bestaan – het meest innovatieve bouwbedrijf van Nederland te zijn? We zetten sterk in op samenwerking en zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen. Voor onze klanten leidt dat tot een aangename woon- of werkomgeving. En voor onze ruim 230 medewerkers betekent dat een uitdagende werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Iets voor jou?

Contactgegevens

Kanaalstraat 12
5347 KM Oss

T. 0412-669444
E.info@hb-oss.nl

We maken graag
kennis met je!

Duurzaamheid

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar gelukkig in hoog tempo op. Ons kunnen ze niet snel genoeg gaan, vandaar dat we vaak de eersten zijn die ze oppikken. En met resultaat. Waren we enkele jaren geleden nog trots op ons eerste BREEAM Excellent-gebouw en onze eerste nul-op-de-meter-woning, inmiddels bouwen we een compleet gasloze wijk.

En ook met de ontwikkelingen van over vijf en tien jaar zijn we nu al bezig. Van big data tot en met de nieuwste besparingstechnieken: we doen nu al het denkwerk om straks weer grote stappen te kunnen zetten.

Related Posts