Als één van de grootste spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan vijftig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. Dagelijks verrichten ruim 115 medewerkers hun werkzaamheden: schilder-, gevel- en renovatiewerk.

Foto Hendriks SGR
Logo website Hendriks SGR

“Het zou zonde zijn om de kennis van medewerkers niet te benutten”

HENDRIKS SGR

In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks SGR alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

WERKEN BIJ HENDRIKS SGR

Hendriks SGR staat voor Schilderwerk, Gevelwerk en Renovatiewerk, maar intern vertalen wij deze letters graag naar Samenwerken Geeft Resultaat. Denken en doen gaan bij ons hand in hand. Enerzijds hebben we de visie om onze opdrachtgevers verder te helpen. Anderzijds zijn we ook gewoon aanpakkers.

Samenwerken is daarbij de standaard, omdat we uit ervaring weten dat dat de beste resultaten oplevert. We controleren en begeleiden elkaar, zijn betrokken bij elkaars werk en voelen ons verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat. Individueel , maar ook als team. Dit vraagt om gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Daarom blijven we investeren in onze mensen en onze bedrijfscultuur.

Zo maken we al sinds 2003 werk van Social Return: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken bij ons standaard deel uit van het team. Ook leren we jongeren de kneepjes van het vak. We zijn bijvoorbeeld erkend leerbedrijf, aangesloten bij schilder^sCOOL, SPOS, een schildersopleiding volgens de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

In de loop der jaren is duidelijk geworden dat een goede begeleiding van onze mensen het verschil maakt. Voor henzelf én voor onze opdrachtgevers. Een belangrijke voorwaarde daarbij is onze aangename bedrijfscultuur. Het is fijn werken bij Hendriks SG: een mooi team met prachtig werk!

En daar wil jij natuurlijk graag deel van uitmaken! Dat kan, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Wilhelminasingel 14-16
5351 CB Berghem

T. 0412-40 15 37

E.info@hendrikssgr.nl

W. www.hendrikssgr.nl

We maken graag
kennis met je!