Heurkens & van Veluw is in 1998 opgericht omdat de toenmalige eigenaren een tekort aan toeleveranciers van RVS plaatwerk zagen. Heurkens & van Veluw onderscheidt zich van andere bedrijven omdat het werkt met klantcellen en omdat volgens de QRM-strategie gewerkt wordt. Dit creëert meer uitdaging en verantwoordelijkheid voor de medewerkers.

Foto Heurkens & van Veluw

WERKEN BIJ
HEURKENS & VAN VELUW

 

Kijk voor onze actuele vacatures op www.werkenbijheurkens.nl en solliciteer direct.

Heurkens & van Veluw onderscheidt zich doordat het werkt volgens een QRM-strategie. We werken met klantcellen waardoor er sneller en efficiënter gewerkt kan worden.

In 2009 hebben onze vorige eigenaren Hans Devenijns & Manfred van Kalkeren het bedrijf overgenomen en uitgebouwd tot een van de grootste toeleveranciers van RVS plaatwerk in Nederland.

Inmiddels zijn we sinds december 2018 overgenomen door Dumaco Holding, een grootschalig bedrijf met 7 locaties door heel Nederland. Wanneer klanten met een opdracht bij ons komen die wij niet kunnen realiseren, is er een grote kans dat één van de andere Dumaco-locaties dit wel kunnen. Ook kunnen we efficiënter samen werken en uitbesteden.

Momenteel werken wij nog onder de naam Heurkens & van Veluw, maar vanaf ongeveer het einde van 2019 zullen we onder de naam Dumaco Oss gaan werken.

Waar onderscheidt Heurkens & van Veluw zich in van andere metaalbewerkingsbedrijven?

Het grootste verschil is dat wij werken volgens een QRM-strategie. Dit houdt in dat we werken met klantcellen. Wij hebben dus geen inkoop- en verkoopafdeling, maar één afdeling waar het gehele proces plaatsvindt. Van inkoop, verkoop tot het klantcontact.

In de productie houdt dit in dat er voor de grote, vaste klanten een klantcel gemaakt wordt. In deze cel werken altijd dezelfde mensen aan de producten voor die klant. Deze cel voert alle bewerkingen voor die klant uit, dus zowel het lassen, zetten als afbramen gebeurt dáár. Het product van de klant gaat dus niet van de ene afdeling naar de volgende. Hiermee wordt tijd bespaard en worden minder fouten gemaakt.

Doordat altijd dezelfde mensen aan de producten werken, weten zij wat de wensen van de klanten zijn en kan er snel geanticipeerd worden op eventuele fouten.

Contactgegevens

Hunebedstraat 2
5342 LK Oss

T. 0412-61 72 24
E.info@heurkens-veluw.nl

W. heurkens-veluw.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts