Gevoelsgoed is opgericht door Hidde Keijzers met als doel om bedrijven sensitiever te leren zijn. We leven in een wereld waarin succes een belangrijke drijfveer is voor ons doen en laten. In de loop der jaren is hierdoor ons gevoel in de verdrukking geraakt. Nog nooit waren er zoveel mensen overspannen of burnout. Dit terwijl de welvaart steeg naar ongekende hoogte, niets leek te gek. Maar gaat iedereen dit volhouden? Kunnen we onze grenzen blijven verleggen en stijgen tot nieuwe hoogtes?

Gevoelsgoed gelooft dat dit mogelijk is door één aanpassing; laat het gevoel hierin een grotere rol spelen en een basis zijn voor de keuzes die we dagelijks maken. De combinatie van aandacht voor vitaliteit en mindset is uniek en biedt de kans om als team of organisatie de volgende stap te zetten.

Jou zien slagen in je persoonlijke doelen is wat mij drijft. Ik ben er klaar voor!

Diensten

Volgens prognoses van het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport is ruim 50% van ons chronisch ziek in 2040. Daarnaast veroorzaakt werkgerelateerde stress op dit moment problemen voor ruim een miljoen Nederlands. Er is verandering nodig in ons gedrag. Gemiddeld worden we ouder, klopt. Maar hoe we ons voelen terwijl we ouder worden is onze eigen verantwoordelijkheid als bedrijf en individu. Gevoelsgoed ondersteund zowel bedrijf als particulier met het vinden van een duurzame manier om gemotiveerd en vitaal te werken, nu en in de toekomst.

Gevoelsgoed biedt praktische 1 op 1 begeleiding en trainingen aan die zorgen voor meer energie en balans in het werk en daarbuiten. Gevoelsgoed onderscheid zich door haar commitment, samen gaan we de uitdagingen aan! Dus geen overzicht op papier of een generieke app maar persoonlijke aandacht voor hetgeen wat telt, jij.

Durf jij het gangbare uit te dagen?

 

  • Competenties: projectmanagement, commercieel sterk, verbinder, verandermanagement, vitaliteitscoach, hsp begeleiding.
  • Beschikbaarheid: Ma t/m do 8:30-17.30u

Contactgegevens

Hidde Keijzers
T: +316-10504340

E: info@gevoelsgoed.nl

W: www.gevoelsgoed.nl

Ik maak graag kennis met u!