Hoppenbrouwers Techniek is een technisch installatiebedrijf met ruim 1000 medewerkers. Vanuit verschillende locaties in Nederland werken we aan onze missie: De beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Op dit moment zijn we gevestigd in: Udenhout, Deurne, Dongen, Nijmegen, Roosendaal, Best, Heesch en Utrecht.

‘De kracht zit in onze mensen!’

Wie zijn wij?

Wij zijn een totaalinstallateur en gespecialiseerd in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering, beveiliging, sprinklertechniek, datanetwerken, inspectie, onderhoud, service, duurzame energie en dakbedekkingen. De vestiging Heesch heeft als specialisme werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteitsbouw.

Onze droom is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Daarom zijn we eigenlijk altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s met en zonder ervaring.

Onze vijf kernwaarden zijn cruciaal voor het succes van Hoppenbrouwers. Werkplezier, vakmanschap, autonomie, verbondenheid en ondernemend zijn onze leidende principes.

Contactgegevens

Osseweg 3,
5384 NA Heesch

T. 0412 451 623
E. heesch@hoppenbrouwers.nl

We maken graag
kennis met je!

Waarom Hoppenbrouwers?

We vinden het bij Hoppenbrouwers belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. We besteden daarom veel aandacht aan je individuele ontwikkeling. Je krijgt bij Hoppenbrouwers een ruime mate van vrijheid. Wij werken in zelfsturende teams en daardoor ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Ook stellen de teams zelf doelen waar ze het hele jaar naar toe werken. Daarnaast is er veel ruimte om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen: je kan van monteur doorgroeien tot projectleider. Wij hebben een informele werksfeer met korte lijnen (de deur staat op ieder niveau altijd open) en bieden een innoverende werkomgeving.

Related Posts