Inframensen is de landelijke organisatie van opleidingsbedrijven in de infra, de sector waar hard gewerkt wordt aan ons wegennet. Zonder infra geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede inframensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de weg. Infrabedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Er zit veel toekomst in de infra, met een diploma op zak gaan er vele deuren voor deze vakmensen open!

Foto Inframensen
Logo website Inframensen
Voor onze vooruitgang wordt hard aan de weg gewerkt. Dankzij de praktijkopleiding bij Inframensen Zuid zijn bij de infrabedrijven gemotiveerde, goed opgeleide professionals aan het werk.

Werken en leren

In de vestiging Inframensen Zuid in Oss worden jongeren opgeleid voor verschillende beroepen in de infra, zoals o.a. straatmaker, vakman gww en machinist. Inframensen Zuid werkt samen met het ROC en de infrabedrijven in een groot deel van Zuid-Nederland aan de instroom en begeleiding van de vakmensen van de toekomst. Want er zijn nog veel goed gekwalificeerde vakkrachten in de infrabranche nodig!

Over de producten

Bij Inframensen staat de praktijk centraal tijdens de opleiding. Leerling-werknemers worden in een mooie combinatie tussen theorie en praktijk klaargestoomd voor het échte werk.

In de bbl-opleiding wordt de meeste tijd besteed aan de praktijk en bij een infrabedrijf in de eigen woonregio. Een betere plek om de fijne kneepjes van het vak te leren is er niet!

De theorielessen worden gegeven door docenten van het ROC en praktijkinstructeurs van Inframensen begeleiden de leerlingen tijdens de hele opleiding.

Inframensen biedt praktijkscholing in een uitstekend ingerichte werkplaats en professionele begeleiding voor de praktijk. Er is grote vraag naar vakmensen. Dat maakt een opleiding bij Inframensen tot een prima start van een mooie carrière!

Contactgegevens

Gasstraat Oost 12
5349 AV Oss

T. 0412-64 19 74

E. info@inframensen-zuid.nl

W. www.inframensen.nl/vestigingen/zuid/

We maken graag
kennis met je!

Iets unieks

Inframensen regelt een werkplek bij een erkend leerbedrijf. Daarvoor liggen er al tientallen jaren goede contacten met infrabedrijven. De praktijkinstructeur van Inframensen Zuid zorgt voor persoonlijke begeleiding van de leerlingwerknemer. Zo komen er nieuwe vakmensen in de infrasector, die goed opgeleid zijn en aan een mooie toekomst kunnen bouwen!

Waarom in Oss?

De infrabedrijven in de regio Oss waren begin jaren ‘80 mede initiatiefnemer bij het oprichten van de opleidingsbedrijven. De keuze voor Oss was toen al heel vanzelfsprekend, want in deze regio zijn veel grote en kleine infrabedrijven actief. Ze bouwen in het hele land – en zelfs daarbuiten – aan een prachtige gebouwde omgeving!

Related Posts