Wij zijn IW, hét opleidingsbedrijf in de regio voor de installatie- en elektrotechniek op MBO!

Wij geloven dat techniek het heden en de toekomst heeft, dus wij zorgen ervoor dat Nederland klaar is voor de techniek van morgen!

Foto IW
Logo IW Nederland
[/vc_row]
‘Wij zijn ervan overtuigd dat jíj als mens het verschil maakt. Jouw kennis, inzet en doortastende aanpak zijn bepalend voor een succesvolle samenwerking. Als jij het beste uit jezelf haalt, wordt iedereen daar beter van.’

Omdat Opleiden Werkt!

Wij krijgen energie van het opleiden van jongeren, zowel dames en heren, voor de technische branche!

Door intensieve persoonlijke begeleiding, het bieden van maatwerk, vertrouwen én het bieden van kansen aan mensen die open staan voor techniek, zorgen wij ervoor dat ieder individu kan groeien en slagen. Wij gaan duurzame relaties aan met betrokken bedrijven in de technische branche. Hiermee garanderen wij voor zowel het bedrijf als onze leerling-medewerkers een sterke match!

Wij zijn een opleidingsbedrijf met zeven zelfstandig opererende regiobedrijven in Nederland en hebben de focus op het opleiden van jongeren (IW), scholen ook werknemers bij van bedrijven (via IW Contractonderwijs) én zij-instromers zonder achtergrond in de techniek (via IW WorkForce).

Wij bieden opleidingen en cursussen op het gebied van elektro- en installatietechniek en werken vanuit maatwerk!
In de regio Brabant-Zeeland vindt het opleiden plaats op onze praktijklocaties Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel. Hierdoor is IW altijd dichtbij. Dichtbij onze leerlingen, dichtbij onze bedrijven en dichtbij wat er in de regio van Brabant-Zeeland speelt.

Contactgegevens

Minervum 7051
4817 ZK Bredan

T. 085-489 04 83

E. infoiwbz@iwnl.nl

W. www.iwnederland.nl

We maken graag
kennis met je!

Onze leerling-medewerkers

  • hebben de garantie op een baan en staan direct onder contract van IW;
  • krijgen intensieve persoonlijke begeleiding van onze gepassioneerde leerlingbegeleiders/instructeurs en een professionele begeleiding bij het leerbedrijf;
  • betalen geen opleidingskosten;
  • krijgen een contract conform CAO;
  • slagen 85 tot 90% voor het diploma.

Wij geloven in praktijkgericht opleiden: onze leerling medewerkers doen direct praktijkervaring op bij een bedrijf in de regio.

Related Posts