Bij Jara draait alles om het begeleiden van organisaties, leiders, teams en individuen zodat zij zélf de regie nemen over hun eigen ontwikkeling en het creëren van een bruisende werksfeer. Vitale mensen, die hun talenten optimaal inzetten halen meer uit het leven, zijn betrokken en presteren beter.
Ik help mensen hun talenten en ambities stap voor stap te gebruiken en richt mij op positieve ontwikkelingen. Hierbij moedig ik een werkomgeving aan waar openheid, vernieuwing en verbetering centraal staan.
Jara van der Steen afbeelding
Aanpak

Jara staat voor verbinding, veerkracht en zingeving. Met professie werk ik aan een plan waarbij je in kleine stappen buiten je comfortzone treedt. We focussen op wat jou uniek en sterk maakt.
Hiermee ondersteun ik jou als mens, teamgenoot en/of als leider om meer energie en plezier te krijgen in alles wat je doet. Plezier en energie verbindt mensen! Het leidt tot de mooiste prestaties. Dat doe ik niet alleen. Dat doen we samen.

‘Samen met jou tot het beste resultaat komen!’

Hoe

Dit doe ik op verschillende manieren: vitaal leiderschap, teamtrainingen- en workshops, 1-op-1 coaching. Momenteel op afstand maar toch dichtbij via een online platform.
Neem contact met mij op om te bekijken wat passend is voor jou.

‘In deze tijd is het belangrijk om te focussen wat jou en je organisatie uniek en sterk maakt’

Ik maak graag kennis met je!

Contactgegevens

Amsteleindstraat 21c
5345 HA Oss

T: 06 – 55 55 00 46

E: jaravdsteen@gmail.com

Deze bijzondere tijd waarin we veel werken op afstand, stelt andere eisen aan medewerkers en leidinggevenden. In een aantal video’s op LinkedIn geeft Jara je alvast enkele tips!