Al meer dan 25 jaar is J&E Sports Europees marktleider in de aanleg en het onderhoud van kunstgras sportvelden. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in landscaping, Hiermee wordt de toepassing van kunstgras in openbare ruimtes bedoeld, zoals speeltuinen, rotondes, terrassen etc.

De kracht van J&E Sports zit hem in de kennis, flexibiliteit en het organisatietalent van onze medewerkers. Jaarlijks zijn wij verantwoordelijk voor meer dan 1.000.000 m² in de seizoensgebonden kunstgrasmarkt! Onze expertise en knowhow op het gebied van aanlegtechnieken staat niet alleen garant voor een hoge productiviteit, maar ook voor topkwaliteit in elk aspect.

Foto J&E Sports
Logo website J&E Sports
Foto J&E Sports

GRASS EROP!

Missie

De missie van J&E Sports is bieden van totaaloplossingen aan de klant; van al het benodigde materiaal tot en met het projectmanagement. We gaan nauwe samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers aan. Hierdoor kunnen wij optimale efficiëntie in de uitvoering van projecten bereiken, waarbij de wensen en de behoeften van klanten volledig centraal staan.

Visie

In de loop der jaren is de acceptatie van kunstgras is enorm toegenomen. Mede door de ontwikkeling in kwaliteit die het product heeft doorgemaakt. Ook in de toekomst zullen de kwaliteitsstandaarden zich blijven ontwikkelen, wat van invloed zal zijn op de vraag naar het product. De vraag naar full-service concepten zal verder toenemen. Ook zal het aantal nieuwbouwprojecten afnemen en plaatsmaken voor een groeiende vervangingsmarkt. Als organisatie moeten wij hier op inspringen en creatief blijven. Dit zullen wij doen door opleiding en behoud van gekwalificeerd personeel en ruimte te creëren voor innovatie.

Contactgegevens

Spaanderstraat 30
5348 LA Oss

T. 0412-64 79 37

E. info@jenesports.com

W. www.jenesports.com

We maken graag
kennis met je!