Middels innovatie, veilig werken en een optimale samenwerking is Jures Techniek uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de voedselverwerkingsbranche. In 25 jaar is Jures een heus begrip geworden in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van professionele reinigingsmachines, midden- en hogedrukreinigers, desinfectiesystemen en schuimsystemen voor de voedingsmiddelenindustrie in Nederland. De dienstverlening van Jures Techniek loopt uiteen van het ontwerpen van complete nieuwbouwinstallaties tot aan een 24-uurs servicedienst door heel Nederland..

Foto Jures

Kwalitatieve installaties komen tot stand middels Innovatie, veiligheid, een kritische blik en samenwerken

WERKEN BIJ JURES TECHNIEK

Het team bestaande uit ongeveer 20 medewerkers werkt vanuit de locatie in Oss om de Nederlandse voedselproductie optimaal te laten draaien, zonder dat hier storingen aangaande reiniging in voor komen. De grootste producenten vertrouwen op de service en betrouwbaarheid van Jures Techniek, dankzij het hechte team kan Jures Techniek snel schakelen en een optimale kwaliteit garanderen.

Naast de 20 medewerkers die Jures techniek rijk is, leidt men ook altijd leerlingen en deeltijdstudenten op tot techniek professional. Jong technisch (nog studerende) medewerkers starten als stagiaire en groeien door via bijvoorbeeld Machinebouwer, Monteur, Installateur door naar een leidinggevende functie. Op deze manier kennen alle medewerkers de organisatie door en door, maar kent men ook alle (zelfontworpen) installaties..

.

Contactgegevens

Saksenweg 18
5349 BX  Oss

T. 0412-63 35 46
E. info@jures.nl

W. www.jures.nl

We maken graag
kennis met je!

Logo Jures

Related Posts