Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast is Kemkens één van de vaste servicepartners van Essent. Kemkens zorgt, samen met de andere servicepartners, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, isolatie en ventilatie.

Kemkens speelt een vooraanstaande rol in de energietransitie. Wij willen verduurzamen begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen, warmtepompen of een totaal advies. Wij hebben het allemaal in huis!

Foto Kemkens
Logo website Kemkens

Werken bij Kemkens?

Kijk voor de vacatures op www.kemkens.nl/vacatures.

Kemkens geeft je energie!

Jezelf blijven ontwikkelen kan bij Kemkens

Door het werken bij Kemkens ervaar je al snel de informele en prettige werksfeer. Ondanks dat Kemkens is uitgegroeid tot een grote organisatie met 650 medewerkers verdeeld over 5 vestigingen, heeft het nog steeds een grote onderlinge betrokkenheid waarbij aandacht is voor elke medewerker.

Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker het beste uit zichzelf kan halen en zijn talent verder kan ontwikkelen. Daarom bieden wij diverse vakgerichte opleidingen en carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf. Daarnaast beschikken wij over de erkenning ‘Excellent Opleidingsbedrijf’. Hiermee tonen wij aan dat wij investeren in onze medewerkers en staan voor uitstekend opleiden en begeleiden.

InstallOne: Leren en werken

Wij hebben een eigen bedrijfsvakleerschool op de Talentencampus in Oss, genaamd InstallOne. Hiermee kunnen we een mooie aansluiting maken en de kloof tussen onderwijs en het bedrijfsleven verkleinen. Met een VMBO-diploma kan je bij ons starten met een BBL-opleiding. Op deze manier maak je tijdens je studie al kennis met Kemkens en ga je bij ons aan de aan de slag als assistent installatie- of servicemonteur. Hierbij voer je samen de installatie- of servicemonteur installatie-, reparatie- of onderhoudswerkzaamheden in bestaande woningen bij woningcorporaties en particulieren.

Naast de BBL-trajecten hebben we natuurlijk nog vele andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden én functies te bieden!

Contactgegevens

Merwedestraat 58
5347 KW Oss

T. 088 – 505 0333
E.info@kemkens.nl

W. www.kemkens.nl

We maken graag
kennis met je!

Help mee met de energietransitie, start bij Kemkens

We zien nu al een sterke groei in de vraag naar zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Om aan die vraag te kunnen voldoen hebben wij de komende jaren vakmensen nodig. De invulling van het klimaatakkoord zal leiden tot een nog grotere vraag naar verduurzamingsmaatregelen.

Ben je op zoek naar een baan in een prettige en informele werkomgeving? En wil je graag werken bij een organisatie die een vooraanstaande rol speelt in de energietransitie? Kijk dan snel op www.kemkens.nl/vacatures of wij een
passende vacature voor je hebben. Ga jij de uitdaging aan?

Related Posts