Jij bent er als HR-adviseur dagelijks voor anderen. Jij zorgt ervoor dat medewerkers graag bij jouw organisatie werken. Je adviseert het management over jullie personeelsbeleid en ondersteunt medewerkers bij vragen. Ondertussen probeer je jullie organisatie steeds een stapje beter te maken. Geen dag is hetzelfde in je volle agenda.

Hoe hou je alle ballen in de lucht? Wie heb jij om op terug te vallen?

Hoe zou het voor je zijn als werken in jouw organisatie productief, gezond én vooral leuk was? Hoe zou het zijn als je mensen blijvend inzetbaar waren? Niet alleen mentaal en fysiek, maar ook met hart en ziel?

Ik ben er voor jou.

Diensten

Ik ondersteun organisaties om stress in het werk te verminderen en vitaliteit te bevorderen. Dat doe ik als projectleider en organisatieadviseur vanuit meer dan 15 jaar ervaring met onderzoek, veranderadvies en het ontwikkelen van beleid en hulpmiddelen op maat.

Ik help jou een personeelsbeleid te realiseren met maximale impact. Ik kan je leren hoe je dit gemakkelijker zelf doet. Je kunt me als coach inzetten om met je mee te denken of voor tips en feedback. Je maakt gebruik van mijn handige sjablonen of laat me je werk uit handen nemen door een project van je over te nemen, beleid te schrijven of onderzoek te doen onder je medewerkers. Ik kan je ook helpen met jullie arbo- en gezondheidsbeleid en het toetsen van jullie risico-inventarisatie en -evaluatie.

Het resultaat?

Jullie personeelsbeleid werkt! Het is leuk, duidelijk en overzichtelijk voor leidinggevenden en medewerkers. Het scheelt jou een hoop stress, uitzoekwerk, vragen beantwoorden en herstelwerk achteraf. Zo kun jij je richten op waar jij het beste in bent: adviseren over complexe HR vraagstukken.

Wil jij dit ook in jouw organisatie? Of eerst eens sparren over de mogelijkheden? Bekijk eerst mijn profiel op LinkedIn of bel me!

Factor PIT: voor een personeelsbeleid met impact!

 

  • Competenties: projectmanagement, verandermanagement, training, coaching, personeelsbeleid, arbo-, gezondheids- en vitaliteitsbeleid, risico-inventarisatie en -evaluatie | analytisch, doorzetter, betrokken, gestructureerd, doortastend.
  • Beschikbaarheid: in overleg, neem gerust contact op ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur.

Contactgegevens

Kim van Gils
T: +316-54703705

E: kim@factorpit.nl

W: www.factorpit.nl

Ik maak graag kennis met u!