Kusters Precision Parts is in ruim vijfenveertig jaar uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier in de verspanende industrie. We leveren dagelijks hoogwaardige fijnmechanische componenten van de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten aan diverse gerenommeerde internationale bedrijven.

Foto Kusters
Logo website

Kusters Precision Parts zoekt mensen die de toekomst willen maken!

Kracht van Kusters

De krachtige combinatie van een uitgebreid en ultramodern machinepark, nagenoeg alle verspanende fabricagetechnologieën, het vakbekwame personeel en de horizontale organisatiestructuur zorgt ervoor dat we kwalitatief hoogwaardige producten kunnen leveren binnen een relatief korte tijd.  We zijn sterk in het produceren van prototypes en kleine series, maar ook voor het vervaardigen van seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres.

De Toekomst

Kusters is zeer begaan met onze wereld en de toekomst daarvan. Daarom produceren we zoveel mogelijk milieuvriendelijk, recyclen we zoveel mogelijk (verpakkings-)materialen en is ons hele pand voorzien van zonnepanelen. Verder heeft Kusters een fonds opgericht dat ervoor moet zorgen dat er ook in de toekomst nog voldoende gekwalificeerd MBO- en HBO-personeel beschikbaar is. Wij weten, als erkend opleidingsbedrijf, immers als geen ander hoe belangrijk goed geschoolde medewerkers zijn!

Opleiding


Keuzevakken

Om bij ons te werken zijn de volgende keuzevakken belangrijk:
– Engels
– Wiskunde
– Natuurkunde
– Techniek.

 

Vervolgopleiding
Na het behalen van je diploma zou je kunnen kiezen voor een van deze vervolgstudies:
– Werktuigbouwkunde
– Allround verspaner
– Verspaningstechnoloog.

 

Profielen
Dit bedrijf is ingedeeld in het profiel:
– Produceren, Installeren en Energie.

 

Contactgegevens

Saksenweg 31
5349 AX Oss

T. 0412-63 33 28

E. info@kustersexperts.nl

W. www.kustersexperts.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts