De roosters van Las-Pers uit Oss vinden we overal terug. Als vloer-, wand- en plafondroosters in woningen, kantoren, voetbalstations, parkeergarages en allerlei constructies in binnen- en buitenland. En dat is niet vreemd, Las-Pers produceert namelijk een enorme diversiteit aan soorten roosters in staal, aluminium en roestvaststaal.

Foto Las-Pers
Logo website Las-Pers

Geavanceerde roostertechnologie voor industrie, utiliteit- en woningbouw en transport.

Roosters voor binnen-en buitenland

De roosterfabriek uit Oss stamt uit het jaar 1970 en maakt al 50 jaar roosters voor een zeer uiteenlopende markt.

Las-Pers werkt onder andere voor bedrijven in de zware industrie, utiliteits- en woningbouw en de transportsector. Het zijn bedrijven uit binnen- en buitenland. Al deze klanten kennen de hoogstaande kwaliteit die Las-Pers keer op keer garandeert.

Maatwerk

Het bijzondere aan Las-Pers is dat men door een eigen en zeer ervaren engineering afdeling altijd wel een oplossing weet te vinden voor de klant. Klanten hebben verder de keuze uit een zeer ruime voorraad standaardproducten. Maar voor het grootste deel levert Las-Pers maatwerk. Zo kan zij indelingstekeningen voor uw roostervloeren verzorgen op basis ban bestaande constructietekeningen. Ook wordt er regelmatig op locatie ingemeten.

Professioneel team

Het bieden van de hoogste kwaliteit en maatwerk kan niet zonder de inzet van ervaren vakmensen. Las-Pers werkt daarom met een team van uiterste gemotiveerde professionals. Samen staan zij borg voor kwaliteit en flexibiliteit van de roosterfabriek. Met behulp van geavanceerde machines maken zij keer op keer de mooiste producten.

Voorbeeldprojecten

Las-Pers is verantwoordelijk voor vele roostervloeren, trappen en bordessen in onder andere de havens van Rotterdam en Antwerpen en openbare gebouwen. Ook vinden we haar persroosters terug in diverse voetbalstations en attracties van bijvoorbeeld Madurodam, De Efteling en Artis. Maar Las-Pers verzorgt ook niet-metalen roosters, zoals de kunststofroosters die gebruikt zijn voor de Hanze Hogeschool in Groningen of de met hout gevulde vlonderroosters die gebruikt zijn in de duinen bij Katwijk aan Zee.

Contactgegevens

Kanaalstraat 45
5347 KM Oss

T. 0412-63 15 31

E. info@las-pers.nl

W. www.las-pers.nl

We maken graag
kennis met je!

Betrouwbare leverancier

Las-Pers heeft een uitstekende reputatie in de markt. Zij staat bekent om haar constant hoge kwaliteit en een betrouwbare leverancier. Dit blijkt ook uit de kwaliteitsnormen die het bedrijf hanteert. Voor het inmeten op locatie is haar personeel VCA/VVA gecertificeerd.

Verder produceert en levert Las-Pers volgens:
• DIN 24537 productienorm voor roosters.
• DIN 24531 productienorm voor traptreden.
• NEN-ISO 1461 voor thermisch verzinken.
• NEN 5254 voor het industrieel aanbrengen van organische deklagen op thermisch verzinkte of gesherardiseerde producten (duplex systeem)
• De industrie- en beproevingsnorm voor productie van roosters Gütesicherung RAL-GZ 638.
• CE Markering (vanaf juli 2014 verplicht). Las-Pers roosters worden volledig geproduceerd conform de wettelijke norm EN 1091- 1:2009/A1:201

Related Posts