Mijn naam is Laurens van de Camp en ben in 2019 VDCamp Media gestart omdat ik geloof in de toekomst van videomarketing en ben inmiddels al vele producties verder. Foto’s zijn prachtig, maar toch maak je alleen met een video de ervaring tot een échte belevenis. Capturing of memories is niet voor niets mijn slogan. Neem een kijkje op mijn website en start de video’s, want dan zie je snel wat ik bedoel met:

VDCAMP Media maakt video’s met een boodschap

Foto Laurens van de Camp

Samen kijken we wat jij zou willen overbrengen en zo komen we tot de kern van de boodschap. Mijn taak is dat te filmen waar voor jou de essentie ligt. Natuurlijk zal ik dat altijd in mijn eigen handschrift doen. Met een creatieve invalshoek, een duidelijke boodschap, de grote lijnen, maar ook zeker met oog voor detail. Dit alles met groot respect voor de mensen die gefilmd zullen worden. Alles verloopt in goed overleg!

Graag help ik je bij het vastleggen van jouw boodschap!

logo vd camp media

Contactgegevens

Ik maak graag kennis met u!