MG Service is technische groothandel is ervaren in het leveren, repareren en onderhouden van professioneel gereedschap voor de professionele vakman. Wij zijn gespecialiseerd in het beleveren en ondersteunen van bedrijven werkzaam in de installatie en bouw maar ook industrie en de agrarische sector. Daarnaast leveren wij ook accessoires en toebehoren voor alle soorten en merken machines. Ook leveren en bedrukken wij professionele werkkleding en persoonlijke  beschermingsmiddelen.

mg service logo met claim-150dpi
Ons credo luidt: ‘Kwaliteit die zie je niet, daar werk je mee!‘

Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf maakt het dat de communicatielijnen zeer kort zijn. Hierdoor is MG Service flexibel en in staat snel op vragen en veranderingen in te spelen. Kwaliteit staat voorop bij MG Service. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Of het nu gaat om bedrijven of particulieren. We kunnen u van dienst zijn met het adviseren, leveren, onderhouden, repareren of het certificeren van machines en gereedschappen. We zijn van alle markten thuis en kunnen iedere opdracht tot in het kleinste detail uitvoeren.

Kijk voor onze actuele vacatures op : MG Service – Word jij onze nieuwe collega? Kijk snel of er een vacature is!

Keuzevakken

Naast enthousiasme en motivatie; lol in je vak en je handen uit de mouwen willen steken. Daarnaast moet je natuurlijk ook vakkennis ontwikkelen. In de verkoop moet je verstand hebben van wiskunde, rekenen en economie. Voor een mooie baan in de werkplaats zorg je er voor dat je een kei bent in techniek!

Gevoel voor vakken, zoals:
– Wiskunde
– Economie
– Techniek

Profielen

– Havo en vwo: Economie & Maatschappij, Natuur & Techniek
-VMBO-T/ basis en kader: interesse in techniek, of met het profiel:  Produceren, Installeren en Energie (PIE)

Contactgegevens

Canadabaan 2

5388 RT Nistelrode

T: 0412-617299

E: info@mgservice.nl

W: www.mgservice.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts