Mondmedicentrum biedt mondzorg met kwaliteit en echte aandacht. Dit komt tot uiting in hoe we behandelen, hoe we onze patiënten preventieve informatie geven en in de verschillende kenmerken van onze werkwijze. Mondmedicentrum biedt mondzorg vanuit verschillende locaties, die in veel gevallen nauw samenwerken.

Bij Mondmedicentrum worden patiënten snel geholpen bij spoed en/of pijnklachten en wordt er uitgebreid geïnformeerd over de inhoud, risico’s, effecten, kosten en kwaliteit van een behandeling. We zijn zeer transparant over onze werkwijze en hebben ruime openingstijden.

Alle patiënten worden geholpen door een vriendelijk en deskundig team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes, een klinisch prothese technicus en een implantoloog. Binnen dit team doet iedereen waar hij/zij goed in is, houden we elkaar continu scherp en waarborgen we duurzame kwaliteit.

Logo mondmedicentrum

Wij staan voor persoonlijke groei én professionele ontwikkeling

Werken bij

Wil jij graag werken in een gezellig jong team binnen een professioneel & modern familiebedrijf?

Kom werken bij Mondmedicentrum! We zijn per direct zijn wij op zoek naar tandartsassistentes ‘in de dop’ die al werkend willen leren. Ben je enthousiast, leergierig en beschik je over een startkwalificatie? (Havo/VWO/ MBO nivo 2 of hoger) Dan is dit de uitdaging voor jou!

Als tandartsassistente stel je de patiënten op hun gemak, ondersteun je de zorgverleners en geef je de patiënt advies op gebied van mondzorg. Deze samenwerking is erg belangrijk in het verlenen van goede en prettige zorg.

Je gaat werken in een goed georganiseerde tandheelkundige organisatie, met moderne tandartspraktijken in Oss, Schaijk, Tiel, Beneden-Leeuwen, Den Bosch en Empel. Verdeeld over al onze praktijken is er een hoop ervaring aanwezig zodat je de fijne kneepjes van het vak uitstekend in de praktijk kan leren.

In samenwerking met Edin ga je per januari 2021 een praktijkopleiding volgen. Je kan dus alles wat je in de theorie geleerd hebt gelijk toepassen in de praktijk. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze vacature.

Contactgegevens

Hazenkamplaan 1

5345 NR  Oss

T. 0412 – 66 79 79

E. Oss@mondmedicentrum.nl

W. www.mondmedicentrum.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts