Nelson City Resort Oss

Nelson City Resort Oss maakt onderdeel uit van de Talentencampus die in 2016 is geopend. Naast een hotel, restaurant en fitnesscentrum heeft Nelson City Resort Oss een evenementenlocatie voor vergaderingen, congressen en andere evenementen. De organisatie maakt onderdeel uit van de Fitland Groep, een keten van hotels, restaurants en sport- en wellnesscentra. 

Hier werk je in een stijlvolle en gezellige omgeving.

Achter de moderne gevel van het Nelson City Resort Oss vind je een eigentijds en sfeervol hotel dat klasse uitstraalt. Met op de bovenverdieping een restaurant waar de heerlijkste gerechten worden geserveerd. Restaurant Mister Nelson noemt zich een lekkerbek die helemaal gek is van de Big Green Egg. En dat is niets teveel gezegd want hier kun je echt heerlijk eten!

Stevige stukken vlees, vis met een twist of een gerookte vegetarische verrassing? De koks van Mister Nelsons bereiden dit op de Big Green Eggs op meesterlijke wijze voor hun gasten. Tel daarbij een evenementenlocatie met alle moderne faciliteiten bij op en je hebt een heerlijke werkplek als je op zoek bent naar een baan in de horeca.

Contactgegevens

Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ Oss

T. +31 412 870 040
E. info@nelsoncityresortoss.nl

We maken graag
kennis met je!

Een fijne werkomgeving

Nelson City Resort Oss is op zoek naar gepassioneerde medewerkers. Mensen die willen werken bij een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is, samen met een club van enthousiaste collega’s.  Een organisatie die gezond leven en plezier belangrijk vindt en dat op alle mogelijke manieren uitstraalt naar zijn klanten.

Gerelateerde berichten