Fletcher Hotel-Restaurant Oss

Fletcher Hotel-Restaurant Oss maakt onderdeel uit van de Talentencampus die in 2016 is geopend. Naast een hotel en restaurant heeft Fletcher Oss een evenementenlocatie voor vergaderingen, congressen en andere evenementen. De organisatie maakt onderdeel uit van Fletcher Hotels Nederland.

Hier werk je in een stijlvolle en gezellige omgeving.

Achter de moderne gevel van het Fletcher Hotel-Restaurant Oss vind je een eigentijds en sfeervol hotel dat klasse uitstraalt. Met op de bovenverdieping een restaurant waar de heerlijkste gerechten worden geserveerd. Bar Bistro Duco Oss noemt zich een lekkerbek die helemaal gek is van de Big Green Egg. En dat is niets teveel gezegd want hier kun je echt heerlijk eten!

Stevige stukken vlees, vis met een twist of een gerookte vegetarische verrassing? De koks van Bar Bistro Duco bereiden dit op de Big Green Eggs op meesterlijke wijze voor hun gasten. Tel daarbij een evenementenlocatie met alle moderne faciliteiten bij op en je hebt een heerlijke werkplek als je op zoek bent naar een baan in de horeca.

Contactgegevens

Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ Oss

T. +31 412 870 040
E. info@fletcherhoteloss.nl

We maken graag
kennis met je!

Een fijne werkomgeving

Fletcher Hotel-Restaurant Oss is op zoek naar enthousiaste collega’s.  Een organisatie die gezond leven en plezier belangrijk vindt en dat op alle mogelijke manieren uitstraalt naar zijn klanten.

Related Posts