Aangenaam, wij zijn Nibag. Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing. Onze inspecteurs meten, onze adviseurs weten, onze projectmensen maken en onze beheerders bewaken. We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van Duurzaamheid, Energie, Geluid, Veiligheid, en Onderhoud voor met name utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

 

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

210826(WB) Logo Nibag

 

‘’Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt’’.

Huisvesting vraagt om een integrale en beheersbare aanpak. Als regisseur bouwen wij elke dag, met en voor elkaar, aan een waardevolle toekomst. Wij helpen organisaties met het integraal beheren, realiseren en verbeteren van hun huisvesting. Adviseren en inspecteren vormen de basis van onze prestaties, welke wij samen met onze opdrachtgevers, specialisten en marktpartijen bewerkstelligen op het snijvlak tussen onafhankelijke dienstverlening en concrete oplossingen.

 

Onze mentaliteit

Wij willen ertoe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

 

Wat je kunt verwachten

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega’s. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in één van onze dienstlijnen.

 

Naast je werk

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega’s zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Christiane de Bok via c.d.bok@nibag.nl of 06-29581657.

Contactgegevens

Vestiging Oss
Frankenweg 1

5349 AP Oss

T: 088 9 600 900

E: info@nibag.nl

W: www.nibag.nl

We maken graag
kennis met je!

Related Posts