Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische branche. Het werving- en selectieproces kan eveneens volledig door ons worden uitgevoerd. Met moderne middelen, een creatieve insteek en up-to-date kennis van de markt weten wij vakmensen te vinden en kunnen wij hoogwaardige professionals die hun vak verstaan voorstellen aan onze klanten.
foto-nivo

“Word Held van NIVO!”

Wat maakt ons bijzonder?

NIVO is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische branche. Het werving- en selectieproces kan eveneens volledig door ons worden uitgevoerd. Met moderne middelen, een creatieve insteek en up-to-date kennis van de markt weten wij vakmensen te vinden en kunnen wij hoogwaardige professionals die hun vak verstaan voorstellen aan onze klanten.
Door ons te specialiseren in een specifiek vakgebied weten wij exact waar opdrachtgevers naar op zoek zijn. Wij verstaan hun wensen, kennen de eisen en onderscheiden ons in die zin ten opzichte van andere uitzendbureaus.
Of het nu gaat om een eenmalige invalkracht, vakkrachten voor een langdurig project of het regelen van vast personeel: NIVO lost alle vraagstukken op personeel gebied met veel enthousiasme op.

Onze vakkrachten noemen wij ‘de helden van NIVO’. Wij gaan een stap verder in het begeleiden van het personeel dat we uitzenden. We kijken mee naar eventuele bijscholing, geven advies op allerlei vragen die zij hebben en we geloven dat oprechte interesse altijd rendement oplevert.

Contactgegevens

Hooghuisstraat 10
5341 CE Oss

T. 0412-691910
E. info@nivo.nl

We maken graag
kennis met je!

Ons team

De verregaande kennis van en relatie met onze klanten, zorgt dat wij zelfs weten hoe het machinepark van onze klanten eruit ziet en daar ook actief op in kunnen spelen.
De softskills als doorvragen en ontzorgen gecombineerd met specialistische kennis van de technische branche is het unique selling point van ons bedrijf.
Er wordt niet aan ‘cv schuiven’ gedaan, maar er wordt gekoppeld op hoog niveau. Wij gaan uit van kwaliteiten en kijken hoe die het beste kunnen worden benut. En we zijn overtuigd van het belang van persoonlijk contact. Voor zowel de vakkrachten als voor bedrijven geldt: nice to meet you.

Onze vakkrachten maken waar wat wij beloven: zij zijn gekwalificeerd, bieden kwaliteit en passen zich aan waar nodig.
Het zijn mensen die specialistische kennis en ervaring hebben in de technische branche en die weten wat bedrijven eisen. Of het nu gaat om lassers, werkvoorbereiders of personeel voor een afdeling sales, wij weten altijd de ideale match te vinden.

Related Posts