NOA Opleidingsbedrijf Afbouw  Zuid Nederland leidt jonge mensen op tot  gekwalificeerde Stukadoors en Plafond- en wandmonteurs.  Dit doen wij in onze goed uitgeruste praktijkleerwerkplaatsen in ons Vakcentrum in Rosmalen. De stukadoors en afbouw branche heeft  een grote behoefte aan nieuwe instroom om aan de vervanging- en uitbreidingsvraag te kunnen voldoen. Onze leerlingen  die uitstromen met een diploma zijn nagenoeg verzekerd van een baan en carrière in onze sector

Foto NOA Opleidingsbedrijf
Logo website NOA

Als goede afbouwer ben je goud waard.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN

Leerlingen  vanuit het VMBO zijn hier van harte welkom om de opleiding BBL niveau 2 en /of 3 te volgen.

Wij bieden deze leerlingen een leer-arbeidscontract aan voor de duur van de opleiding. In de meeste gevallen 2 jaar per opleiding. Sommigen ronden deze opleidingen sneller af, afhankelijk van hun vorderingen en praktijkervaring.

Leerling werknemers ontvangen gedurende de gehele opleiding een  salaris volgens de geldende CAO. Sinds 1 jaar wordt ook de schooldag betaald.

De opleiding in de BBL variant,  betekent dat de leerlingen  gemiddeld 1 dag per week naar het Vakcentrum komen voor de theorie en de praktijkscholing. De theorie wordt verzorgd door het ROC Koning Willem 1 College. Tijdens de praktijklessen krijg je te maken met alle voorkomende technieken in de stukadoors en/ of metal stud branche. Kortom een breed scala aan technieken.

VOLOP KANSEN

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw plaatst de leerlingen uit bij erkende aangesloten bedrijven en treedt daarbij  op als werkgever voor de leerling. NOA Opleidingsbedrijf Afbouw kent geen werkeloosheid en garandeert een contract voor de duur van deze opleidingen. Dit betekent voor de leerling een opleidings- en werk garantie. En een salaris tijdens de opleiding.

Ook voor jonge mensen die vanuit een andere opleiding komen of mensen die vanuit een andere branche afkomstig zijn, bestaan er opleidingsmogelijkheden.

Contactgegevens

Meester Vriensstraat 2
5246 JS Rosmalen

T. 073 – 645 81 08
E. zuidnederland@noaopleidingsbedrijfafbouw.nl

W. www.noaopleidingsbedrijfafbouw.nl

We maken graag
kennis met je!

INTERESSE?

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid 1 of meerdere dagen mee te lopen in ons Vakcentrum. Een afspraak hiervoor maken is voldoende om kennis te maken met dit mooie, uitdagende en afwisselende vak. En niet te vergeten een kleurrijke toekomst!

Related Posts