Ben jij de olie in onze motor? Bij NPS Diesel houden we ons bezig met motoren en alle techniek die daar verder bij komt kijken.

Foto NPS Diesel
Logo website NPS Diesel
‘Wij zijn ervan overtuigd dat jíj als mens het verschil maakt. Jouw kennis, inzet en doortastende aanpak zijn bepalend voor een succesvolle samenwerking. Als jij het beste uit jezelf haalt, wordt iedereen daar beter van.’

Wie zijn wij?

Wij zijn NPS Diesel. Een bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van aandrijflijnen voor de scheepvaart en industrie. Dat betekent dat we dieselmotoren verkopen, onderhouden en repareren, maar ook bouwen we zelf generatoren en nabehandelingssystemen voor superjachten. Daarnaast houden we ons bezig met innovaties in de markt, zoals systemen om motoren op afstand te monitoren en ontwikkelingen op het gebied van hybride aandrijflijnen.

 

Waar zijn we goed in?

Onze klanten verschillen veel van elkaar – zo hebben we klanten die tankers de haven van Rotterdam binnenloodsen, klanten die kranen bouwen, maar ook klanten die de meest luxe superjachten bouwen. Deze klanten kiezen voor NPS Diesel omdat we niet alleen maar de motor leveren, maar ook een stuk service en kennis van het product en de markt waarin de klanten actief zijn meebrengen. Zo leveren we onze klanten niet alleen maar een product, maar een complete oplossing.

Contactgegevens

De Hammen 1
5371 MK  Ravenstein

T. 0486-20 16 00

E. info@npsdiesel.com

W. www.npsdiesel.com

We maken graag
kennis met je!

Wat maakt ons tot een leuke werkgever?

Houd jij van techniek, sleutelen en oplossingen zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We vertrouwen op onze medewerkers en geven iedereen (binnen zijn eigen functiekaders) verantwoordelijkheid en vrijheid om zijn functie uit te oefenen. Bij ons word je onderdeel van een groeiende, dynamische en technische innovatieve organisatie. Wij zijn een hecht team en daarbinnen is er een mooie mix qua kennis, leeftijd en ervaring.

Related Posts